Babiš, Güney Avrupa'nın tüm sahillerinde silahlı kuvvetler kurmamız gerektiğini söyledi.

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Baba'ya göre Avrupa için Vatanseverler ittifakının amacı Avrupa'ya yasadışı göçü önlemek.


Milletvekillerine, Avrupa'ya girmemeleri için yasadışı göçmenlere karşı bir mücadele öngördüğünü söyleyerek, Avrupa'nın geri kalan her yerine silahlı insanları konuşlandırmamız gerektiğini söyledi. Ona göre göçmenlere yardım eden kar amacı gütmeyen kuruluşlara yapılan yardımları durdurmak sizin görevinizdir.


Böylece dezenformasyonun ne olduğuna dair kendi tanımını elde etti. Babi, dezenformasyonun bu en yalancı hükümete yönelik bir eleştiri olduğunu iddia etti.


Diğer politikacılar yüzünden bundan bahsetti. Ben esas olarak nehir yatakları ve gelirleri için bir riskim” dedi ve bağlantı kurduğu kişiler nedeniyle Çek Cumhuriyeti için bir güvenlik riski oluşturabileceğini reddetti.


bilgi almaya çalışan Orbna'ya. Babi, barıştan bahsetmemizin Putin'i desteklediğimiz anlamına gelmediğini söyledi. Bir buçuk saat boyunca bir dakika bile durmadan konuştu.


ODS Milletvekili Marek Benda'nın önerisi üzerine koalisyon, Temsilciler Meclisi toplantılarının muhalefetin engellemesi nedeniyle tamamen engellenmemesi için tek bir eylem olasılığını gündeme getirdi. Tartışma programının devamında, her zamanki gibi, birkaç muhalif kadın konuşma yapma ve toplantı programında değişiklik önerisinde bulunma önceliğini aldı.


Babi kelimesini ilk kullanan ve çeşitli ve hiçbir şekilde bağlantılı olmayan karanlıklardan söz eden oydu. Jet, Avrupa için Patriots ittifakının savunmasına geçti, Liberty Ostrava'dan, Karlovy Vary film festivalinden, fabrika inşaatlarından ve Karlovy Vary ve Steck bölgesinin kalkınmasından bahsetti.


Milletvekilleri toplantının gündemine bu şekilde ulaştılar, hem de bir saatten fazla sürmeden. Bir öğrenci kitlesel katilinin 14 kişiyi ve ardından kendisini öldürdüğü son tatilden önce, Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'ndeki binanın koşullarını incelemek üzere 10 üyeli yeni bir parlamento inceleme komisyonunu onayladılar.


Komünizme karşı direnişin aydın üyeleri olmak için birçok fırsat var



Milletvekilleri, komünizme karşı direnişe tanıklık etmek üzere bir kadınlar günü başlatma yetkisine sahip çok sayıda kişiyi hızla onayladı.


Artık totaliter rejimlerin incelenmesine yönelik statü dernekleri ve editörleri gittikleri zaman bile bir dotyne için ön rapor sunabilecekler. Gönderildi ve ardından Başkan Petr Pavel'in bunu onaylamaya gitmesi gerekiyor.


Muhaliflerin durumunun eşitlenmesiyle ilgili. Kanıta dayanarak, bir kerelik ödemeyi doldurun ve sabit bir maaş alacaksınız.


Milletvekilleri aile içi şiddet mağdurlarının korunmasını görüşmeye başladı



Salı günü milletvekilleri, aile içi şiddet mağdurlarının daha iyi korunması için Medeni Kanun'da yapılacak değişiklikleri ve boşanma hakkı da dahil olmak üzere boşanmanın basitleştirilmesini destekledi.


Aile içi şiddet medeni kanunda açıkça tanımlanmalıdır. Bir polis memurunun aile içi istismarcının silahını alma görevi olmalıdır. Askı süresi on günden iki haftaya kadar uzatılabilir.


Medeni kanundaki değişiklik polisin, adaletin ve müdahale merkezlerinin aynı tür durumlarda aynı şekilde hareket etmesini sağlamalıdır. Hükümetin insan haklarından sorumlu temsilcisi Klra Laurenkov, bu şekilde polisin ve mahkemenin prosedürlerini iyileştireceğimizi biliyoruz dedi.


Evlilik ve benzeri gibi x yıl önce yaşanmış olabilecek şeyleri dahil etmemek ve bunlara tahammül etmemek, olduğumuz yerde kalmaya devam etmemiz gerekiyor. Adalet Bakanı Pavel Blaek, dini kanunları değiştirmeyi öneren bir hükümetin ardından, Ama onlar acı çekmiyorlar, hiçbir zaman acı çekmediler ve boş yere veya bir dereceye kadar acı çekmemeleri gerektiğini söyledi.


Aile içi şiddet mağdurunun bir ceza davasında özellikle savunmasız bir mağdur olarak ilkine benzer bir suçla suçlanması için kabahatler yasasını değiştirmek istiyorum. Bu nedenle tecavüzcüyle teması önlemek için ilk kez kapıcının kendisine eşlik etmesi ve alkol alması sağlanmalıdır.


Oban yasası, evde kurbanlarımdan birini zorlamak için zihnimi zorladığımı belirlemelidir ki bu genellikle gücün kötüye kullanılmasına veya eşitsiz statüye yol açar.


Tanıma göre aile içi tecavüzcü mağduru, yalnızca tecavüzcüyle aynı evi paylaşan veya yaşayan kişi değil, aynı zamanda ona yakın olan veya ortak bir çocuk doğuran kişidir. Değişikliğe göre ailelerin, kocanın ortak adını söylerken ve reşit olmayan bir çocukla ilişki kurarken aile içi şiddeti dikkate alması gerekecek.


Boşanma, evliliğin bozulmasının açıklanması için bir gerekliliktir ve bu nedenle hem boşanmış kişi hem de koruyucu eş görevi görür. Aynı zamanda çocuklara yönelik bedensel cezanın kabul edilemezliği ilkesini sözlü olarak da güvence altına almaktadır.


Konut desteğine ilişkin yeni kanun taslağı var



Milletvekilleri ayrıca hükümetin konut desteğine ilişkin yasa tasarısını da görüşmeye başladı. Pirty yönetimindeki Yerel Kalkınma Bakanı Ivan Barto, Konut Desteği Yasası'nın sol görüşlü bir yasa olmadığını ve kesinlikle bir deney olmadığını söyledi.


Ona göre bu teklif yirmi yıl sürdü. Umarım bu yıl yasa onaylanır. Pirty Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı Olga Richterov, 1,6 milyon kişinin konutlarının güvensiz olması gerektiği konusunda uyardı. Ve bakana göre büyümeye göre tehdit edilenlerin sayısı.