Babar Azam, Saud Shakeel’in görevden alınmasının Pakistan’ın oyununa mal olduğunu söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
MULTAN: Suud ShakeelKaptan, son dakikada ihraç Pakistan’a maça mal oldu Babar Azam dedi.
Seride hayatta kalmak için 355’in peşinde koşan Pakistan, dördüncü gün sabah seansında ev sahibini 291-6’ya çıkaran Suud ile ava çıktı.
Suud eldiven giydiğinde 94 yaşındaydı. Ahşabı Vurgula Bacak tarafından vuruş yaptı ve Ollie Pope topu almak için sağa eğildi.
Saha hakemi Aleem Dar, kararı TV hakemi Joel Wilson’a göndermeden önce topa vuran oyuncunun yumuşak sinyalinde geride olduğuna karar verdi.

Tekrarlar, temiz bir yakalama olup olmadığını teyit edemedi ve orijinal karar, tahterevalli yarışmasında kritik bir noktada onaylandı.
Babar, İngiltere’nin seriyi bir maç farkla kazanmasının ardından gazetecilere verdiği demeçte, “Shakel’in kovulması bize mal oldu” dedi.
“Top yere çarpmış gibi görünüyordu.
Bir profesyonel olarak hakemin kararına saygı duymalısınız, ancak topun yerde olduğunu hissettik.”
Pope’un oyunu alt üst etmek için yaptığı yakalama konusunda da hiçbir şüphesi yoktu.
24 yaşındaki “Daha önce sıçradığını düşünmemiştim” dedi.
“Bir kaleci olarak, eldiven giydiğinizde gerçekten bilmiyorsunuz. Ondan sonra yere değdiğini düşünmemiştim. Eldiven giydiğinizde içeri girdiğini hissediyorsunuz ama hepsi bu.”
Yedeklenecek bir maçı olan İngiltere, 2000-01’den beri Pakistan’da ilk seri galibiyetini kaydetti ve kaptan Ben Stokes performansı perspektife koyun.
Sky Sports’a konuşan Stokes, “Alt kıtaya geldiğinizde, gelip kazanmak için her zaman zor bir yer,” dedi.
“Bu hafta neyi başardığımızı biliyoruz. Bunun duyulmamış bir şey olmadığını biliyoruz, ancak özellikle bir İngiltere takımı olarak yapılması çok nadirdir.
“Bu haftanın bir başarının ne kadar özel olduğunu anlıyoruz, ancak her zaman söylediğimiz gibi, bu seri galibiyetler ve galibiyetler, şu anda başarmaya çalıştığımız şeyde çok daha büyük bir resmin parçası.”