RPSC B Grubu Erişim Kartı 2022: Rajasthan Kamu Hizmeti Komisyonu RPSC Derece 2 B Grubu sınavına giriş bileti bugün, 18 Aralık 2022. Serbest bırakıldıktan sonra, sınava kayıt yaptıran adaylar salon biletlerini şu adresten resmi web sitesinden indirebilirler: rpsc.rajasthan.gov.in.
Adaylar, seçim komitesinin 21 Aralık 2022’de yapılması planlanan A grubu sınavı için giriş kartını çoktan çıkardığını not edebilir. Resmi duyuruya göre C grubu sınav giriş belgesi sınavdan dört gün önce yayınlanacak. sınav.
RPSC 2. sınıf sınavı 21 Aralık – 27 Aralık 2022 tarihleri arasında iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 09:00 – 11:00 ve 14:30 – 16:30 arasındadır.
B grubu sınavı – 22 ve 23 Aralık 2022
Giriş biletini bıraktıktan sonra, adaylar kontrol etmek ve indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilir. RPSC B Grubu salon bileti.
2. Sınıf RPSC Kabul Kartı 2022: İndir
Adım 1. rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki RPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Haberler ve Etkinlikler” bölümüne gidin ve 2. Sınıf giriş kartı için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. RPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5. Salon biletinde belirtilen tüm verileri kontrol edin ve indirin
Adım 6. Gelecekte başvurmak için bunun bir çıktısını alın
Adaylar, seçim komitesinin 21 Aralık 2022’de yapılması planlanan A grubu sınavı için giriş kartını çoktan çıkardığını not edebilir. Resmi duyuruya göre C grubu sınav giriş belgesi sınavdan dört gün önce yayınlanacak. sınav.
RPSC 2. sınıf sınavı 21 Aralık – 27 Aralık 2022 tarihleri arasında iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 09:00 – 11:00 ve 14:30 – 16:30 arasındadır.
B grubu sınavı – 22 ve 23 Aralık 2022
Giriş biletini bıraktıktan sonra, adaylar kontrol etmek ve indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilir. RPSC B Grubu salon bileti.
2. Sınıf RPSC Kabul Kartı 2022: İndir
Adım 1. rpsc.rajasthan.gov.in adresindeki RPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Haberler ve Etkinlikler” bölümüne gidin ve 2. Sınıf giriş kartı için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. RPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5. Salon biletinde belirtilen tüm verileri kontrol edin ve indirin
Adım 6. Gelecekte başvurmak için bunun bir çıktısını alın