IGNOU 2023: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi, 2023 IGNOU giriş sınavları için çevrimiçi kaydı 25 Aralık 2022 tarihinde kapatıyor. Başvurmak isteyen adaylar IGNOU B.EdIGNOU Ph.D tr IGNOU B.Sc Hemşirelik Giriş Sınavları adresindeki resmi web sitesinde başvurularını yapabilirler. ignou.ac.in.
Orijinal programa göre, önceki son tarih IGNOU 2023 kaydı 20 Aralık’tı ve 25 Aralık 2022’ye uzatıldı. B.Ed, Ph.D ve BSC Nursing giriş sınavı 8 Ocak 2022’de yapılacak.
IGNOU B.Ed, Phd ve BSc Hemşirelik giriş sınavına başvuran adayların 1000 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekecektir.
IGNOU giriş sınavına kaydolmak için doğrudan bağlantı
IGNOU 2023’e Nasıl Başvurulur
Adım 1. ignou.ac.in adresindeki IGNOU resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “BED Başvuru Formu / Doktora/BSC Girişi Test – Ocak 2023″
Adım 3. Kayıt olmak istediğiniz kursu seçin
Adım 4. Şimdi başvuru formunu doldurun ve gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 5. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. Başvuru formunu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Daha fazla güncelleme için, adayların ignou.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.
Orijinal programa göre, önceki son tarih IGNOU 2023 kaydı 20 Aralık’tı ve 25 Aralık 2022’ye uzatıldı. B.Ed, Ph.D ve BSC Nursing giriş sınavı 8 Ocak 2022’de yapılacak.
IGNOU B.Ed, Phd ve BSc Hemşirelik giriş sınavına başvuran adayların 1000 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekecektir.
IGNOU giriş sınavına kaydolmak için doğrudan bağlantı
IGNOU 2023’e Nasıl Başvurulur
Adım 1. ignou.ac.in adresindeki IGNOU resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “BED Başvuru Formu / Doktora/BSC Girişi Test – Ocak 2023″
Adım 3. Kayıt olmak istediğiniz kursu seçin
Adım 4. Şimdi başvuru formunu doldurun ve gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 5. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. Başvuru formunu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Daha fazla güncelleme için, adayların ignou.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.