Avustralyalı hızlı Josh Hazlewood, seçim baskısıyla uzlaşmaya çalışıyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
SYDNEY: Avustralya hızlı atıcı Josh Hazlewood Hızlı bowling departmanında her zaman Test slotları için yarışan çok sayıda yüksek kaliteli hızlı oyuncu olduğu göz önüne alındığında, seçim baskısıyla yüzleşmeye çalıştığını itiraf etti.
31 yaşındaki Hazlewood, Batı Hint Adaları’na karşı yapılan ilk Test sırasında, onu son üç Testin – Karayipler tarafına karşı ikinci Test ve Güney Afrika’ya karşı ilk iki maç – dışında bırakan bir yandan gerginlik yaşadı.
Hazlewood, birlikte bir yer için çekişme içindeydi. Scott Boland Boxing Day Testi için, ancak MCG maçından önce çekildi.
Şimdi tamamen iyileşen güçlü bowling oyuncusu, son 13 aydır takımda ve dışında olmanın sinir bozucu olduğunu söylüyor.
Hazlewood Salı günü SEN’e “(tuhaf bir gidişat) oldu” dedi.
“Son iki yılda çok fazla kriket oynadığımı hissediyorum, açıkçası ağırlıklı olarak beyaz top kriket oldu. Gerçekten sadece bu iki küçük sakatlığım oldu, geçen yıl belki dört hafta kaçırdım ve bu yıl kaçırdım iki hafta, bence yanlış zamanda, kötü zamanlama gibi görünüyor.”
“Ama zamanın geri kalanında tam anlamıyla formdaydım, zamanlaması ve özellikle evdeki test maçlarını kaçırmak biraz sinir bozucuydu” diye ekledi.
Çarşamba günü Sidney’de Güney Afrika’ya karşı Üçüncü Test’te bir yer arayan Hazlewood, “bovlingde çok başarılı olduğu” için oyunun en uzun formunu sevdiğini ekledi.
“Kesinlikle çok fazla bowling oynayarak başarılı olan biriyim… Ne kadar çok bowling oynarsanız ritim genellikle o kadar iyi hissedilir ve vücut sertleşir ve buna alışır. kriket testi. Muhtemelen kırmızı top kriketinde (son zamanlarda) özlediğim bir şey var.”
Hazlewood, Pakistan’daki üç Testten ikisinin parçası değildi, Sri Lanka’ya karşı seçiciler fazladan bir spinner seçti ve ona son 14 Testten sadece üçünü verdi.
217 Test wicket’i almış bir bowling oyuncusu için biraz hayal kırıklığı ama Hazlewood slot rekabetinin sağlıklı bir trend olduğunu söylüyor.
Bowling oyuncusu, departmanındaki seçim baskısı hakkında “Bence (lig) iyi, sizi kesinlikle zinde tutuyor,” dedi.
“Bence büyük seriler ve evdeki yaz için muhtemelen üçten fazla hızlı kullanmalısın. Orada Greeny (Cam Green) ile daha çok yardımcı oluyor, muhtemelen bundan biraz daha fazla kurtulabilirsin, ama bu derinlik ve Diğer bowling oyuncularının kapsadığı belirli bowling oyuncusu özellikleri, örneğin burada burada yapılan değişiklikler, bu çeşitliliğe sahip olmak güzel.
“Hindistan ve İngiltere’ye gitmek, bu dokuz test maçı artı Dünya Test Şampiyonası. Üçten fazla hızlı kullanacaksınız” diye ekledi.