YENİ DELHİ: Assam Kamu Hizmeti Komisyonu, Şubat/Mart sınavları için 2023 APSC sınav takvimini Çarşamba günü yayınladı. Sınavlara girecek adaylar, apsc.nic.in adresindeki resmi web sitesinde Şubat/Mart APSC programını kontrol edebilirler.
Yapılan resmi tebligata göre Ulaştırma Daire Başkanlığı’na bağlı motorlu araçlar müfettişi alımı için başvurular 1 Şubat 2023 tarihinde bugün başlamış olup, 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecektir.
Kıdemli idari asistan pozisyonları için bilgisayar uygulamalı sınavı 11 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.
Elektrik Müfettişliği Elektrik Müfettişi için OMR tabanlı tarama testi 26 Şubat 2023’te, 913 ACS Junior Grade ve diğer Müttefik Hizmetler (Birleşik Rekabetçi (Ön) Sınavı, 2022) ise 26 Mart’ta yapılacak, 2023.
Doğrudan bağlantı: APSC Şubat/Mart sınav programını görüntüleyin
Assam PSC Sınavı 2023 Takvimi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. apsc.nic.in
Adım 2: Ana sayfadaki En Son Güncellemeler bölümü altında APSC sınav programı için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Yeni bir PDF dosyası açılacak
Adım 4: Sınav tarihlerini kontrol edin ve not edin.
Adım 5: Daha fazla referans için aynısını indirin.
APSC sınavı Şubat ve Mart 2023 Takvim: önemli tarihler
Posta (boş yerler) | Departman | sınav yöntemi | Tarih sınavı |
Motorlu Taşıt Müfettişi (26) | Nakliye departmanı | Yaşasın Ses | 1, 2 ve 3 Şubat |
Jr. yönetici asistanı (17) | Assam Kamu Hizmeti Komiserinin kuruluşu altında | Bilgisayar Uygulama Sınavı | 11 Şubat |
fabrika müfettişi (05) | İşçi Bakımı Bölümü | Yaşasın Ses | 17 Şubat |
Haflong Hükümeti’nde Yardımcı Doçent. Kolej (22) | Yüksek Öğretim Bölümü | Yaşasın Ses | 22, 23, 24, 27, 28 Şubat ve 1 ve 2 Mart |
Elektrik Müfettişliği’nde elektrik müfettişi (04) | Güç Departmanı (Elektrik), Assam | OMR tabanlı tarama testi | 26 Şubat |
Orman Koruma Korucusu (14) | Toprak Koruma Bölümü | Yaşasın Ses | 3 Mart |
ACS Jr. Derece ve Diğer Müttefik Hizmetler (Birleşik Rekabetçi (Ön) Sınav, 2022 (913) | Personel Dairesi (A). | OMR tabanlı tarama testi | 26 Mart |
Sınav takvimi açıklandığı için, adayların henüz başlamamışlarsa, sınavlara şimdiden hazırlanmaya başlamaları tavsiye edilir.
Adaylar, Şubat ve Mart sınavları için APSC sınavı 2023 takvimi ile ilgili daha fazla ayrıntı ve bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirler.