Assam polisi Gardiyan: Assam Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu (SPRB), Assam Hapishane Bölümünde Hapishane Görevlisi pozisyonu için adayların çevrimiçi kaydını başlattı. Uygun adaylar başvuru formlarını resmi web sitesinde gönderebilirler. slprbassam.in.
İşe alım takvimine göre, 11 Şubat 2023, Assam SLPRB Hapishane Gardiyanı boş pozisyonlarına başvurmak için son tarihtir.
boşluk verileri
hayır | Erkek | Dişi | Toplam |
1 | 150 | 24 | 174 |
2 | 28 | 5 | 33 |
3 | 10 | 2 | 12 |
4 | 10 | 1 | 11 |
5 | 7 | 3 | 10 |
6 | 12 | 1 | 13 |
Toplam | 217 | 36 | 253 |
Assam Police Jail Warder – 2023 için Uygunluk Kriterlerini inceleyin.
Yaş sınırı
Adayların 01-01-2023 tarihinde 18 ila 40 yaşları arasında olması gerekmektedir (yani, adayın 01.01.2005 ve öncesinde ve 01.01.1983 tarihinde veya sonrasında doğmuş olması gerekmektedir).
Bildirim: Assam Polis Hapishane Gardiyanı İşe Alımı 2023
eğitimsel yeterlilik
Adaylar, Govt’tan Assam Lisesi Bitirme Sertifikası Sınavını (HSLC) veya eşdeğerini geçmiş olmalıdır. tanınan Konsey veya Konsey.
Seçim süreci
Başvurusu her bakımdan doğru bulunan adaylar PST & PET’e çağrılacaktır. DLSC / Seçici Kurulda bulunan Sağlık Görevlisi tarafından belirlenebileceği üzere bir adayın fiziksel bir bozukluğu olduğu tespit edilirse, diğer testlere katılmaktan diskalifiye edilecektir. Sınavların tarih(ler)i ve yer(ler)i daha sonra duyurulacaktır. Adayların, SLPRB tarafından belirlenen yer(ler)de PST & PET’e katılmaları istenecektir.
Başvurunuzu buraya gönderin: Assam Hapishanesi Muhafızı 2023
için nasıl kayıt olunur? Assam Hapishane Gardiyanı İşe Alımı 2023 ?
1. Adım. slprbassam.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Çevrimiçi Başvuru Portalı’na gidin
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Gerekli belgeleri yükleyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere başvuru formunu indirin ve yazdırın
Başvuru ücreti
Başvuru ücreti yoktur.