Assam Polisi İşe Alımı 2023: 2649 Ormancı, Orman Muhafızı ve Diğer Görevler için Kayıtlar Yarın Sona Eriyor

ManK

New member

Assam SLPRB 2023: Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu, Assam, Forester, Forest Guard, Constable, Driver Constable ve diğer görevler için çevrimiçi başvuru sürecini yarın, 05 Şubat 2023 tarihinde kapatacak. Henüz kayıt yaptırmamış olan ilgili adayların başvurularını en geç yarına kadar slprbassam.in adresindeki resmi web sitesinde tamamlamaları gerekmektedir.
Assam SLPRB işe alımı 21 Ocak 2023’te başladı. Çevrimiçi işe alım başvuru süreci yarın, 5 Şubat 2023’te sona eriyor.
boşluk verileri

hayırSonrasındaİş teklifi
1Ormancı rütbesi – ben264
2Korucu1226
3AFPF ajanı981
4Sürücü Memuru36
5Müdür142
Toplam2649*

Bildiri: Assam SLPRB İşe Alım
Yaş sınırı
(Ben) Forester Grade I, Orman Muhafızı ve Şoför pozisyonları için: 01-01-2023 tarihinden itibaren 18 ila 40 yaş arası (yani, Aday 01.01.2005 ve öncesinde ve 01.01.1983 tarihinde veya sonrasında doğmuş olmalıdır).
(II) AFPF Constable & Driver Constable pozisyonları için: 01-01-2023 tarihinden itibaren 18 ila 25 yaş arası (yani, Aday 01.01.2005 ve öncesinde ve 01.01.1998 tarihinde veya sonrasında doğmuş olmalıdır).
eğitimsel yeterlilik
Korucu sınıfı I: Tanınmış bir üniversiteden veya eşdeğerinden herhangi bir disiplinde lisans derecesi.
Korucu: Tanınmış bir kurul veya konsey tarafından geçilen Higher Secondary (10+2) veya eşdeğeri sınav.
Sürücü Memuru: Tanınmış bir Kurul veya Konseyden geçmiş HSLC veya eşdeğeri sınav ve geçerli bir LMV veya MMV veya HMV sürücü belgesine sahip olmalıdır.
Başvuru ücreti
İşe alım için başvuru ücreti yok
Doğrudan bağlantı: Assam Polisi alımı için buraya başvurun
Assam Polis Alımı 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – slprbassam.in
2. Adım: Ana sayfada, Reklam Numarası SLPRB/REC/FG-AFPF/605/2022/157’nin yanındaki Buraya Uygula bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada Çevrimiçi Başvur’a tıklayın. Daha önce Ortak Başvuru Portalı’na (CAP) kayıt yaptıran adaylar, önceki giriş kimlikleri (kayıtlı cep telefonu numarası) ile giriş yapabilir ve açık iş ilanlarına başvurabilirler.
Adım 4: İşe Alım Kimliğinizi / Telefon Numaranızı ve Doğum Tarihinizi girin.
Adım 5: Başvuru formunu tüm ayrıntılarla doldurun ve istenen belgeleri yükleyin.
6. Adım: Formu gönderin ve daha fazla referans için sayfayı indirin.
Seçim süreci
Başvurusu her bakımdan doğru bulunan adayların Fiziksel Standart Testleri (PST) ve Fiziksel Etkinlik Testlerinden (PET) geçmesi gerekmektedir. Seçici kurulda bulunan sağlık görevlisi tarafından tespit edilen herhangi bir fiziksel kusuru bulunan adayın diğer sınavlara katılma hakkı reddedilir.