Assam Polis İşe Alımı 2022: 10 Ocak’tan itibaren slprbassam.in adresinde 222 Özel Tüketim Memurluğu görevine başvurun

ManK

New member
Assam Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu (SPRB), uygulamaları davet eden bir bildirim yayınladı. Assam Polisi İşe Alımı 2022. Duyuru, Devlet Özel Tüketim Departmanında birkaç Özel Tüketim Danışmanı işi açıklığı için yayınlandı.
Assam Polis Teşkilatının başvuru süreci 10 Ocak 2023’te başlayacak ve son başvuru tarihi 8 Şubat 2023’tür. İlgilenen ve uygun olan adaylar resmi web sitesi olan slprbassam.in üzerinden başvuruda bulunabilirler.
Assam Polisi İşe Alım 2022 İş İlanları
İşe alım kampanyası, Özel Tüketim Departmanında toplam 222 boş Tüketim Memuru boşluğunu doldurmayı hedefliyor.
Assam Polis Tüketim Memuru İşe Alım 2022 eğitimsel yeterlilik
Adayların bir Devlet tarafından onaylanmış HSLC veya eşdeğeri olması gerekir. tanınan Konsey veya Konsey.
Assam Polisi 2022 İşe Alım Yaş sınırı
Adaylar, 1 Temmuz 2022 tarihinde 18 ila 22 yaş sınırı arasında olmaları gerektiğini unutmamalıdır. Üst yaş sınırının gevşetilmesi şu kişilere verilecektir:
SC, ST(P) ve ST(H)’ye ait adaylar için 5 (beş) yıl.
OBC/MOBC’ye ait adaylar için 3 (üç) yıl.
Resmi duyuruyu okumak için tıklayın
Assam Polis Alımı 2022’ye Nasıl Başvurulur?

• Resmi web sitesini ziyaret edin – slprbassam.in
  • Ana sayfada mevcut bağlantıya tıklayın (10 Ocak’tan itibaren aktif)
  • Giriş bilgilerinizi girin.
  • Başvuru formunu gerekli tüm bilgilerle doldurun ve gönderin.
  • İleride başvurmak için aynısını indirin ve bir çıktı alın.
Adaylar, fiziksel standartlar ve diğer önemli ayrıntılar için resmi duyuruyu inceleyebilirler.