Assam 10th Board Exam 2023 Takvimi Revize Edildi İptal Edilen Sınavlar İçin Yeni Tarihleri Kontrol Edin

ManK

New member
Assam HSLC Sınavı 2023: Assam Ortaöğretim Kurulu, HSLC 10. Sınıf Genel Bilim ve İngilizce dersleri için sınav tarihlerini açıkladı. Daha önce, 10. genel bilim ve İngilizce sınavları, kağıt sızıntısı olayları ve sınavlarda haksız yollara başvuran öğrenciler nedeniyle iptal edildi.
Assam HSLC 2023 için revize edilmiş program, Assam Eğitim Bakanı Ranoj Pegu tarafından resmi Twitter hesabı aracılığıyla açıklandı. “Bugün (13/3/23) yapılması planlanan iptal edilen Genel Bilim sınavı artık 30 Mart 2023 tarihinde yapılacaktır. Öte yandan, JR Higher Secondary School Ganirgram’da iptal edilen İngilizce sınavı 28 Mart’ta yapılacaktır. yayınlanan mesaj, ”Twitter gönderisinde okur.

Bugün (3/13/23) yapılması planlanan iptal edilen Genel Bilim sınavı artık 30 Mart 2023 tarihinde yapılacaktır. Öte yandan… https://t.co/a0ee8D05ml

— Ranoj Pegu (@ranojpeguassam) 1678698062000
Pegu ayrıca HSLC adaylarına genel bilim sınavının iptali konusunda paniğe kapılmamaları veya cesaretlerinin kırılmaması çağrısında bulundu.
Daha önce, Orta Öğretim Kurulu Assam, medya kuruluşlarında kağıt sızıntısı olduğu iddiasıyla sınavı iptal etmişti. Yetkili, “Bu tür haberlerin adayların kafasında bir kafa karışıklığı yaratabileceğini düşünüyoruz ve bu doğrultuda 13 Mart 2023 (Pazartesi) günü yapılacak olan Genel Bilim (C3) sınavı iptal edilmiştir.” İleti.

Assam sınavı iptal edildi