Ash Gardner: Avustralya, Hindistan’a karşı “fark” oynuyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Gardner olarak Cuma günü Cape Town’daki Newlands kriket sahasında Hindistan’a karşı oynanan Kadınlar T20 Dünya yarı finalinde Avustralya’nın üstün saha tutuşunun fark noktası olduğunu düşünüyor. Avustralya, finale girmek için Hindistan’ı beş turla mağlup etti.
Gardner, kendisine Maçın Oyuncusu ödülünü aldıktan sonra, “Bugün sahada sınıfımızı gösterdiğimizi düşünüyorum ve grup olarak her zaman dünyanın en iyi saha takımı olmaktan bahsediyoruz ve bence bugün bunu gerçekten gösterdik.” hızlı ateş 31 ve 2/37 işaretleri.
“Ellyse Perry sınır çizgisinde elitti ve muhtemelen altı koşuyu kendisi kurtardı. Düşen toplar mı yoksa sahada kaçırılan fırsatlar mı diye düşündüğünüzde, bu sonuçta çok sayıda koşuya neden oluyor. Ve bence o anlara sahibiz. ve o kritik anları yakaladım.” gerçekten ihtiyacımız olduğu zamanlar. Kesinlikle Pez’in muhtemelen bizim tarafımızın planı olduğunu düşünüyorum… Bizimle onlar arasındaki farkın bu olabileceğini düşünüyorum,” diye ekledi Ash Gardner.
Avustralya, Pazar günü Cape Town’daki şampiyonluk mücadelesinde İngiltere veya Güney Afrika’ya karşı oynayacak.
“Bugün burada birkaç Avustralyalı taraftar var, bunu görmek gerçekten güzel. Çok fazla değildi ama sesleri kesinlikle duyuldu. Ama insanların dışarı çıktığını görmek gerçekten çok güzel… Gardner, Newlands’de kalabalık” dedi.