Aralık TEE için IGNOU Pratik Sınav Tarih Tablosu 2022, ignou.ac.in adresinde yayınlandı

ManK

New member
IGNOU veri sayfası 2022: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi, IGNOU Pratik sınav tarih sayfası 2022 Aralık final sınavları için, yani 12 Aralık 2022. Pratikler için görünecek adaylar, Aralık 2022 IGNOU pratik sınavının zaman çizelgesini resmi web sitesi olan ignou.ac.in adresinden görüntüleyebilir ve indirebilir.
Resmi tarih çizelgesine göre, IGNOU Aralık TEE 2022 Practica için 14 Ocak 2023’te başlar ve 28 Ocak 2023’te sona erer. Aralık 2022 IGNOU Pratik Sınav Tarih Sayfasının nasıl indirileceğine ilişkin adım adım bir kılavuz da öğrencilerin referansı ve doğrudan bağlantı için bu makalenin altında verilmiştir. elde edilmesi de aynı şekilde sağlanır.
IGNOU Pratik Sınav 2022 Takvimini görüntülemek için doğrudan bağlantıPratik sınavlar için IGNOU Tarih Sayfası 2022’yi nasıl indirebilirim?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ignou.ac.in
Adım 2: Ana sayfada Haberler ve Duyurular bölümünün altında “Aralık 2022 uygulamalı sınav tarih sayfası” yazan linke tıklayınız.
Adım 3: Yeni bir sayfada aynı bağlantıya tekrar tıklayın.
Adım 4: IGNOU Pratik Sınav Tarih Sayfası 2022’nin bir PDF dosyası açılacaktır.
Adım 5: Zaman çizelgesini indirin ve ileride başvurmak üzere saklayın.
Resmi IGNOU tarih çizelgesi 2022’ye göre, IGNOU pratik sınavı 2022 için sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki vardiya olacaktır. Sabah vardiyası saat 10.00’da ve öğleden sonra vardiyası saat 14.00’te başlar.
Bu arada, IGNOU TİŞÖRT Aralık 2022 Teorik olarak çeşitli programlar için 2 Aralık 2022’de başlayıp 9 Ocak 2023’te sona eriyor.