YENİ DELHİ: Ulusal Test Ofisi (NTA) için şehir bildirim formunu yayınladı Üniversite Burs Komitesi (UGC) Ulusal Uygunluk Testi (NET) Aralık 2022 3. aşama sınavı 28 Şubat’ta. Adaylar şehir bilgilendirme formunu ugcnet.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. Adaylar şunları yapabilir: Şehir Taciz Fişini İncele ile UGC Ağı Başvuru numarası ve doğum tarihi kullanılarak Aralık 2022, Aşama III.
UGC AÇIK Aralık 2022 Faz III 8 ders için sınav 3 Mart 2023 ile 6 Mart 2023 tarihleri arasında planlanmıştır.
Bu önemli UGC NET Şehri Tanıtım Fişi sınav merkezine geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte.
UGC-NET City Intimation Slip 2023’ü indirmek için doğrudan bağlantı
Faz III Sınavı İçin UCG-NET İl Tanıtma Fişi Nasıl İndirilir?
Faz III sınavı için UGC NET City Tanıtım Fişini indirmek için şu adımları izleyin:
1. Adım: https://ugcnet.nta.nic.in/ adresindeki Ulusal Test Kurumu (NTA) resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Ana sayfadaki “Güncel Olaylar” bölümünün altındaki “Şehir Tanıtım Fişini İndir” bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Başvuru numaranızı, doğum tarihinizi ve güvenlik şifrenizi girin.
Adım 4: “Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 5: Faz III sınavı için UGC NET City Tanıtım Fişiniz ekranda görüntülenecektir.
Adım 6: İleride başvurmak üzere bildirim formunu indirin ve yazdırın.