APSSB MTS Sınavı 2022 Tarihi 15’ten 29 Ocak’a Ertelendi, apssb.nic.in’deki Gönderiyi Kontrol Edin

ManK

New member
Arunaçal Pradeş Personel Seçim Kurulu, APSSB MTS Sınavı 2022. Kurul, sınavın ertelenmesi hakkında bir duyuru yayınladı. Sınava girecek adaylar, APSSB Sınavı 2022 resmi web sitesindeki bildirimi kontrol edebilirsiniz – apssb.nic.in.
bu APSSB MTS 2022 Sınavı 15 Ocak 2023 olarak planlanmıştı ve şimdi geçici olarak 29 Ocak 2023 olarak belirlendi. Komisyon ertelemenin nedenini açıkladı ve bunun Rajiv Gandhi Üniversitesi ve bağlı kolejlerinin kış tatili nedeniyle olduğunu belirtti.
“Rajiv Gandhi Üniversitesi ve bağlı kolejlerinin planlanan kış tatili göz önünde bulundurularak, yazılı sınavın tarihi olan 15/01/2023 için geçici olarak planlanan Multi Tasking Staff (MTS) sınavının tüm adaylarına bildirilir. ertelendi ve şimdi geçici olarak 29-01-2023 (Pazar) olarak belirlendi”, resmi mesaj okur.
Resmi bildirimi buradan okuyun
APSSB MTS Sınavı 2022 Bildirimi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – apssb.nic.in
Adım 2: Ana sayfada Son Haberler bölümünün altında yer alan “Multitasking Staff(MTS) Sınavı Erteleme Bildirimi” yazan linke tıklayınız.
3. Adım: Bildirimi dikkatlice okuyun ve yeni çalışma tarihini kontrol edin.
4. Adım: Adaylar, ileride başvurmak üzere bildirimi de indirebilir.
APSSB MTS 2022 sınavı toplam 300 puan üzerinden yapılır ve 150 sorudan oluşur. APSSB MTS Paper üç konu içerir: Genel İngilizce, Temel Matematik ve Genel Bilgi. Daha fazla ayrıntı ve daha fazla güncelleme için, adayların resmi web sitesini takip etmeleri önerilir.