APSC CCE Salon Bileti 2023: Assam Kamu Hizmeti Komisyonu (APSC), 6 Mart 2023 tarihinde, 2022 Birleşik Rekabetçi Ön Sınavı için Kabul Kartını yayınladı. APSC CCE’ye kayıt yaptıran adaylar, salon biletini adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. apsc.nic.in.
APSC CCE 2022 erişim kartının 4 Mart 2023’te piyasaya sürülmesi planlandı, ancak ertelendi. Şimdi Komisyon salon biletini resmi portalda düzenledi. Adaylar, sınav adı, başvuru numarası ve doğum tarihi ile giriş kartını indirebilirler.
CCE Ön Sınavı 26 Mart 2023 tarihinde iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 10:00 – 12:00, ikinci vardiya 14:00 – 16:00 arasındadır. Genel Çalışmalar I makalesi 1. vardiyada ve Genel Çalışmalar II makalesi 2. vardiyada tutulur.
İndirme: {link: APSC CCE Kabul Kartı 2023
Nasıl indirilir APSC CCE Prelims Kabul Kartı 2023?
1. Adım: apsc.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, “Birleşik Rekabetçi (Prel) Sınavı 2022 için Kabul Kartını İndirin” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, giriş bilgilerinizi girerek mekan biletine erişin
4. Adım: APSC CCE 2023 salon biletiniz ekranda görünecektir
5. Adım: İndirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Adaylar, sınav tarihinde APSC CCE Prelims Kabul Kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Giriş kartı ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi olmadan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.