APSC CCE kaydı 2022: Assam Kamu Hizmeti Komisyonu (APSC), 26 Aralık 2022, yarından itibaren CCE 2022 birleşik rekabet sınavına başvuran adaylar için çevrimiçi kayıt sürecini başlatacaktır. Kayıt bağlantısı etkinleştirildikten sonra, ilgilenen adaylar, resmi web sitesi apsc.nic.in.
APSC, CCE 2022 için çevrimiçi başvuru sürecini 26 Aralık 2022’den itibaren açacaktır. Çevrimiçi başvuru formunu göndermek için son tarih 26 Ocak 2023, saat 17:00’dir. Assam Kamu Hizmeti Komisyonu, bu işe alım kampanyasıyla toplam 793 boş kadroyu doldurmayı hedefliyor.
için yaş sınırı APSC CCE 2022
Adayların 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle 21 yaşını doldurmuş ve 38 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
APSC 2022 Eğitim Yeterliliği
Aday, Hindistan’da bir Merkez Yasası veya Eyalet Yasama Meclisi tarafından kurulan üniversitelerden birinden veya bir Parlamento Yasası ile kurulan veya Üniversite Ödenekler Komisyonu’nun 3. bölümü kapsamında değerlendirilen bir üniversite olarak ilan edilen diğer eğitim kurumlarından bir dereceye sahip olmalıdır. Yasası, 1956 veya Hükümet tarafından eşdeğer ilan edilebilecek bir yeterliliğe sahip olun.
APSC CCE 2022 için bildirimi kontrol edin
APSC CCE 2022 Seçim Süreci
Adaylar, ön sınav ve ardından yapılan mülakatın ardından asıl sınav temelinde seçilir.
nasıl başvurulur APSC CCE İşe Alımı 2022
1. Adım. apsc.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Birleşik Rekabetçi (Ön) Araştırma 2022 bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. Formu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Başvuru ücreti
Genel/EWS kategorilerinden adayların 250 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. SC/ST/OBC/MOBC kategorilerinden adayların 150 Rs ödemesi gerekmektedir.
açıklama: BPL/PwBD kategorisindeki adaylar katkı payı ödemekten muaftır.
APSC, CCE 2022 için çevrimiçi başvuru sürecini 26 Aralık 2022’den itibaren açacaktır. Çevrimiçi başvuru formunu göndermek için son tarih 26 Ocak 2023, saat 17:00’dir. Assam Kamu Hizmeti Komisyonu, bu işe alım kampanyasıyla toplam 793 boş kadroyu doldurmayı hedefliyor.
için yaş sınırı APSC CCE 2022
Adayların 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle 21 yaşını doldurmuş ve 38 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
APSC 2022 Eğitim Yeterliliği
Aday, Hindistan’da bir Merkez Yasası veya Eyalet Yasama Meclisi tarafından kurulan üniversitelerden birinden veya bir Parlamento Yasası ile kurulan veya Üniversite Ödenekler Komisyonu’nun 3. bölümü kapsamında değerlendirilen bir üniversite olarak ilan edilen diğer eğitim kurumlarından bir dereceye sahip olmalıdır. Yasası, 1956 veya Hükümet tarafından eşdeğer ilan edilebilecek bir yeterliliğe sahip olun.
APSC CCE 2022 için bildirimi kontrol edin
APSC CCE 2022 Seçim Süreci
Adaylar, ön sınav ve ardından yapılan mülakatın ardından asıl sınav temelinde seçilir.
nasıl başvurulur APSC CCE İşe Alımı 2022
1. Adım. apsc.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Birleşik Rekabetçi (Ön) Araştırma 2022 bağlantısına tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. Formu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Başvuru ücreti
Genel/EWS kategorilerinden adayların 250 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. SC/ST/OBC/MOBC kategorilerinden adayların 150 Rs ödemesi gerekmektedir.
açıklama: BPL/PwBD kategorisindeki adaylar katkı payı ödemekten muaftır.