APSC CCE 2022 Kaydı apsc.nic.in adresinde Başlıyor, 913 Açık Kontenjan İçin Buraya Başvurun

ManK

New member
APSC CCE 2023: Assam Kamu Hizmeti Komisyonu, APSC, APSC Kombine Rekabetçi Sınavı, CCE 2023 için çevrimiçi kaydı başlattı. İlgilenen adaylar, CCE için başvuru formunu şu adresteki resmi web sitesinde gönderebilir: apsc.nic.in.
Adaylar, APSC CCE’nin çevrimiçi kaydının 21 Ocak – 10 Şubat 2023 tarihleri arasında saat 17:00’ye kadar açık olduğunu not edebilirler. Son ödeme tarihi 12 Şubat 2023’tür. Assam Kamu Hizmeti Komisyonu, çeşitli departmanlarda toplam 913 boş kadroyu doldurmayı hedeflemektedir.

APSC CCE

Yaş sınırı
Aday 01.01.2022 tarihinde 21 yaşından küçük ve 38 yaşından büyük olmamalıdır.
açıklama: Ayrılmış kategoriler için maksimum yaş sınırı gevşetilebilir.
eğitimsel yeterlilik
Aday, Hindistan’da bir Merkez veya Eyalet Yasama Yasası tarafından kurulan üniversitelerden birinden veya bir Parlamento Yasası ile kurulan veya Üniversite Ödenekler Komisyonu Yasası’nın 3. bölümü uyarınca bir üniversite olarak kabul edildiği beyan edilen diğer eğitim kurumlarından bir derece almalıdır. , 1956 veya Hükümet tarafından eşdeğer ilan edilebilecek bir kalifikasyona sahip olmak.
Mesajı kontrol et: APSC CCE bildirimi
Seçim süreci
Birleştirilmiş rekabet sınavı iki ardışık aşamadan oluşur: –
(i) Ön çalışma (hedef tip)
(ii) Ana sınav (yazılı ve mülakat)
Başvurunuzu buraya gönderin: Assam CCE 202
nasıl başvurulur APSC CCE 2022
1. Adım. apsc.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Çevrimiçi İşe Alım Portalı’ sekmesine tıklayın
3. Adım. Birleştirilmiş rekabetçi araştırma için ‘Şimdi başvur’ seçeneğine tıklayın
4. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Başvuru ücretini ödeyin ve ayrıntıları gönderin
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın