AP Polis SI İşe Alımı 2022 Kaydı slprb.ap.gov.in adresinde Başlıyor, Buradan Başvur

ManK

New member
Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu (SPRB) Andhra Pradesh, AP Police SI başvuru sürecini bugün, yani 14 Aralık 2022’de başlattı. Andhra Pradesh Polis Alt Müfettişi İşe Alımı 2022’ye başvurmakla ilgilenen adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilir – slprb .ap.gov.in .
Başvuru formunun son teslim tarihi 18 Ocak 2023’tür. Adaylar başvuru yapmak için aşağıdaki süreci adım adım takip edebilirler. AP Polis SI 2022 İşe Alım.
Çevrimiçi başvuru için doğrudan bağlantı
nasıl başvurulur AP Polis SI İşe Alımı 2022?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – slprb.ap.gov.in
Adım 2: Ana sayfada İşe Alım bölümüne gidin.
Adım 3: SCT SI (SİVİL) (ERKEKLER & KADINLAR), SCT RSI (APSP) (MEN) için mevcut olan Şimdi Başvur bağlantısını tıklayın.
Adım 4: Bilgilerinizi girin, formu eksiksiz bir şekilde doldurun ve gönderin.
Adım 5: Formu indirin ve daha fazla referans için kaydedin.
Ayrıntılı raporu buradan okuyun
AP Polis SI yazılı sınavı 19 Şubat 2023’te, AP Polis Binası Alt Müfettiş bileti ise 5 Şubat 2023’te çıkacak.
AP Polis SI 2022 İşe Alım: Başvuru Ücreti
Resmi portala göre, “OC’ler (EWS dahil)/BC’ler için 600 Rs/- (yalnızca altı yüz rupi) ve SC’ler/ST’ler için 300/- (yalnızca üç yüz rupi): Ücret online olarak kredi/banka kartı/internet bankacılığı yoluyla ödenebilir.”
Bu işe alım kampanyası, toplam 6.500 SI ve Constable boş pozisyonu için yürütülmektedir. Bunlardan 411’i müfettiş yardımcılığı görevinde bulunuyor. Daha fazla bilgi için başvuru sahiplerinin resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.