Polis Memuru Kabul Kartı 2022: Andhra Pradesh Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu, AP SLPRB, AP Polis Memuru Alımı 2022, 12 Ocak 2023. Bu arada, başvuru formunda değişiklik yapmak isteyen adaylar, resmi web sitesini ziyaret edebilirler. slprb.ap.gov.in ve gerekli düzenlemeleri yapın.
AP Polis Memuru 2022 Başvuru Düzeltme Penceresi 08 Ocak 2022’de Açıldı. Başvuru formunda değişiklik yapmak için son tarih bugün, yani 9 Ocak 2023, saat 17:00’de sona eriyor. Adaylar, kayıt numaralarını ve salon bilet numaralarını resmi SLPRB portalına girerek formu düzenleyebilirler.
SLPRB AP Polis Memuru Uygulama Düzeltmesine doğrudan bağlantı
Resmi programa göre SLPRB AP, polis işe alım sınavını 22 Ocak 2023 günü saat 10:00 ile 13:00 arasında yapacaktır. bu AP Polis Memuru Kabul Kartı 2022 12 Ocak 2023’te vizyona girecek.
boşluk verileri
Andhra Pradesh Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 6100 boş kadroyu doldurmayı hedefliyor; bunların 3580’i Polis Memurları (Sivil) ve 2520’si Polis Memurları (APSP) içindir.
Adımlar AP Polis Memuru Kabul Kartı 2022
1. Adım. slprb.ap.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Polis Memuru Giriş Kartı 2022 için bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. Polis salonuna bilet ekranda açılacak
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını yazdırın
Andhra Pradesh Polis Memuru İşe Alım 2022 için ayrıntılı bildirimi kontrol edin
Seçim süreci
Adayların seçimi, fiziksel ölçüm testleri (PMT) ve fiziksel verimlilik testi (PET) tarafından takip edilen ön incelemedeki performanslarına göre yapılacaktır. Yukarıdaki Fiziki Yeterlilik Testine girmeye hak kazanan adaylar, 200 puan üzerinden tek yazılı (üç saat süreli) final yazılı sınavına katılmalıdır.
AP Polis Memuru 2022 Başvuru Düzeltme Penceresi 08 Ocak 2022’de Açıldı. Başvuru formunda değişiklik yapmak için son tarih bugün, yani 9 Ocak 2023, saat 17:00’de sona eriyor. Adaylar, kayıt numaralarını ve salon bilet numaralarını resmi SLPRB portalına girerek formu düzenleyebilirler.
SLPRB AP Polis Memuru Uygulama Düzeltmesine doğrudan bağlantı
Resmi programa göre SLPRB AP, polis işe alım sınavını 22 Ocak 2023 günü saat 10:00 ile 13:00 arasında yapacaktır. bu AP Polis Memuru Kabul Kartı 2022 12 Ocak 2023’te vizyona girecek.
boşluk verileri
Andhra Pradesh Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 6100 boş kadroyu doldurmayı hedefliyor; bunların 3580’i Polis Memurları (Sivil) ve 2520’si Polis Memurları (APSP) içindir.
Adımlar AP Polis Memuru Kabul Kartı 2022
1. Adım. slprb.ap.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Polis Memuru Giriş Kartı 2022 için bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım. Polis salonuna bilet ekranda açılacak
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını yazdırın
Andhra Pradesh Polis Memuru İşe Alım 2022 için ayrıntılı bildirimi kontrol edin
Seçim süreci
Adayların seçimi, fiziksel ölçüm testleri (PMT) ve fiziksel verimlilik testi (PET) tarafından takip edilen ön incelemedeki performanslarına göre yapılacaktır. Yukarıdaki Fiziki Yeterlilik Testine girmeye hak kazanan adaylar, 200 puan üzerinden tek yazılı (üç saat süreli) final yazılı sınavına katılmalıdır.