AP Police SI Sınavı 2023 Bugün: Giriş Bileti Bağlantısını Kontrol Edin, Önemli Sınav Günü Talimatları Burada

ManK

New member

AP Polis SI İşe Alımı 2023: Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu (SPRB), Andhra Pradesh, 19 Şubat 2023 tarihinde AP Polis SI işe alım sınavını yapmaya hazır. Polis Yardımcı Müfettişliğine kayıt yaptıran adaylar sınav günü önemli yönergelerini buradan görebilirler.
Programa göre, Andhra Pradesh SI İşe Alım Sınavı – 2023, 19 Şubat’ta bugün iki vardiya halinde yapılacak. İlk vardiya 10:00 – 13:00, ikinci vardiya 14:30 – 17:30 arasındadır. Andhra Pradesh Polisi, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 6.500 Alt Müfettiş ve Memur boşluğunu doldurmayı hedefliyor.
Adaylar, AP SI Kabul Kartı 2023’ün bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Salon biletini indirmek isteyenler aşağıdaki adımları takip edebilirler.
İndirmek: AP Polis Alt Müfettişi Kabul Kartı 2023
Nasıl indirilir AP Polis SI Salonu Bileti 2023?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. slprb.ap.gov.in
Adım 2: Ana sayfada Polis SI Kabul Kartı bağlantısına tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin
4. Adım: SI salonu biletiniz ekranda açılacaktır.
5. Adım: Sınav tarihinden önce indirin ve yazdırın

AP Polis SI Sınavı 2023: Önemli talimatlar
✦ Kabul sürecini tamamlamak ve son dakika sorunlarından kaçınmak için sınav merkezine çok önceden ulaşın.
✦ AP Police SI giriş kartının bir kopyasını sınav merkezine götürün. Geçerli bir giriş kartı ve fotoğraflı bir kimlik belgesi olmadan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.
✦ Adaylar sınav salonuna takı ve benzeri metal eşya takmamalıdır.
✦ Sınav salonuna hesap makinesi veya elektronik alet getirmeyiniz, kesinlikle yasaktır.
✦ Adaylar, sınav merkezi içinde ve dışında sosyal mesafeyi korumalıdır.