AP Police SI Hall Ticket 2023 bugün çıkacak, giriş biletini indirmek için adımları kontrol edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu’nun (SPRB) AP Polis SI Salonu Bilet 2023 bugün, 5 Şubat 2023. Tahliye edildikten sonra, Burslu Öğrenci Kursiyeri (SCT) Polis Yardımcı Müfettişi sınavına başvuran adaylar, giriş kartını slprb.ap.gov.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler.
AP Police SI yazılı sınavı 19 Şubat 2023 tarihinde iki vardiya halinde yapılacaktır. İlk vardiya 10:00 – 13:00, ikinci vardiya 14:30 – 17:30 arasındadır. Salon biletleri, 5 Şubat saat 11:00’den itibaren resmi internet sitesi üzerinden alınabilir.
Eyalet Düzeyinde Polis İşe Alım Kurulu, Andhra Pradesh ayrıca Andhra Pradesh Polis İşe Alım Sınavı – 2022’nin sonucunu bugün 5 Şubat 2023’te yayınladı.

AP Police SI Hall Ticket 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – slprb.ap.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, alt denetçi erişim kartı için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: İstendiği gibi kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: AP Police SI erişim kartınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
Okumak: Resmi Bildirim
boşluk verileri
Toplam 6.500 SI ve Constable boşluğunu doldurmak için işe alım kampanyası yürütülüyor. Bunların 411’i müfettiş yardımcılığı için boş kontenjandır.
Polis Alt Müfettişi (Sivil) (erkek ve kadın): 315
Yedek Polis Alt Müfettişi (APSP) (Erkek): 96
Yaş sınırı
Adayların 21 ile 29 yaşları arasında olması gerekmektedir. Ancak, ayrılan kategorilere ait adaylara azami yaş gevşemesi verilecektir.
Başvuru ücreti
Ekonomik Açıdan Zayıf Bölüm (EWS) ve Geri Sınıf (BC) dahil olmak üzere Diğer Kategori (OC) adayları için başvuru ücreti 600 Rs’dir. Planlanmış Kast (SC) / Planlanmış Kabile (ST) kategorilerinden adaylar için başvuru ücreti 300 rupi.
Daha fazla bilgi için adayların SLPRB resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.