Orta Öğretim KuruluAndhra Pradesh (BIEAP) yakında olacak AP Inter Hall bileti 2022-23 sınavı için resmi internet sitesinde.
Serbest bırakıldıktan sonra okul yetkilileri, resmi web sitesinden – https://bieap.apcfss.in/ – kendi okulları için salon biletlerini indirebilir.
Salon Bileti, BİEAP tarafından düzenlenir ve öğrencinin adı, fotoğrafı, sınav merkezi bilgileri ve sınav takvimi gibi önemli bilgileri içerir.
Öğrenciler, sınav günü salon biletini sınav merkezine gelirken yanlarında bulundurmaları gerektiğini dikkate almalıdır. Uyulmaması, sınavdan diskalifiye edilmesine neden olabilir.
Öğrenci ayrıca salon biletindeki ad ve sınav merkezi gibi tüm bilgilerin doğru olduğunu kontrol etmelidir.
Öğrenciler salon biletlerini resmi BIEAP web sitesinden indirebilirler. Kaybolması veya zarar görmesi durumunda salon biletinin birkaç kopyasının saklanması tavsiye edilir.
bu AP Inter salonu Bilet, Andhra Pradesh’teki ara sınavlara giren öğrenciler için gerekli bir belgedir. Öğrencilerin sınav günü salon biletindeki bilgileri kontrol etmeleri ve sınav merkezine gelirken yanlarında götürmeleri önerilir.
Sınav günü salon biletinin basılı bir kopyasını sınav merkezine götürmeyi unutmamak önemlidir. Kaybolması veya hasar görmesi durumunda etkinlik biletinin birkaç kopyasını sakladığınızdan emin olun.
AP Inter Hall Bilet 2023’ü indirmek için doğrudan bağlantı
AP Inter Hall Bileti nasıl indirilir?
Adım 1: Orta Öğretim Kurulu’nun resmi web sitesi Andhra Pradesh’i (BIEAP) ziyaret edin, http://bie.ap.gov.in.
Adım 2: ‘Salon biletleri’ yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Girdiğiniz sınava bağlı olarak uygun sınav türünü seçin, örneğin “Inter 1. Yıl” veya “Inter 2. Yıl”.
Adım 4: Rulo numaranız, doğum tarihiniz ve diğer ilgili bilgiler gibi gerekli ayrıntıları girin.
Adım 5: Mekan biletinizi indirmek için “İndir” butonuna tıklayın.
Adım 6: Adınız, fotoğrafınız ve sınav merkezi detayları gibi salon biletindeki tüm bilgileri kontrol edin.
Adım 7: Mekan biletini yazdırın ve ileride başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.