AP EAMCET Danışmanlık 2022 Kaydı Bugün eapcet-sche.aptonline.in adresinde Sona Eriyor, Buradan Başvur

ManK

New member
Andhra Pradesh Eyalet Yüksek Öğrenim Konseyi (APSCHE) kapatıyor AP EAMCET Danışmanlık 2022 Kayıt bugün işlem, yani 12 Aralık 2022. İlgilenen ve henüz başvurmayan adaylar, işlem ücretinin çevrimiçi ödemesinin yanı sıra resmi web sitesi – eapcet-sche.aptonline.in üzerinden kayıt yaptırabilirler.
Resmi programa göre, Konsey bugünden itibaren yüklenen sertifikaların çevrimiçi olarak doğrulanmasını başlatacak ve bunun için en son tarih 15 Aralık 2022.
Bi.PC STREAM için AP EAMCET 2022 Danışmanlığı programını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
Yarın yani 13 Aralık 2022 tarihinden itibaren, kayıtlı ve uygun bulunan adaylar tarafından Web Seçeneklerinin kullanımı 16 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacaktır.
Koltuk tahsisi sonucu 19 Aralık 2022 tarihinde resmi internet sitesinde açıklanacaktır. Adaylar daha sonra 20 Aralık 2022 ile 23 Aralık 2022 arasında kendilerine atanan kolejlere rapor verebilecek.
Kayıt için doğrudan bağlantı
nasıl kayıt olunur AP EMCET 2022 Danışmanlığı?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – eapcet-sche.aptonline.in/EAPCETAGR
Adım 2: Ana sayfada Aday Kaydı’na tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada AP EAPCET salonu bilet numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
Adım 4: Gerekli verileri doldurun, gönderin AP EAMCET Başvuru Formu 2022 ve çevrimiçi ödeme yapın.
Adım 5: Formu indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
AP EAMCET Danışmanlık 2022 için hangi sertifikalar gereklidir?
1) APEAPCET-2022 Derece Kartı
2) APEAPCET-2022 Salon Bileti
3) Not Zaptı (Inter veya muadili)
4) Doğum tarihi kanıtı
5) Transfer Belgesi (TC)
6) 6. Sınıftan Orta Seviyeye Kadar Eğitim Sertifikası
7) 2022-23 yılı için geçerli EWS sertifikası
8) İkamet kartı
9) Andra Pradeş İkamet Belgesi ve daha fazlası
Adayların daha fazla güncelleme ve bilgi için resmi portalı ziyaret etmeleri önerilir.