Anti -doping ajansından cezalandırma, düşmeler ve yaralanmalar. Gold Breezy Johnson kimdir

QasiM

Global Mod
Global Mod
Cumartesi günkü Kongre'de, Mirjam Puchner Kanserinin Patnct Yüz Pedilla'nın fantastik son pasosu ve diğer yüzün ester Ledecká.

Breezy optimal parçaya gitti, ketenine çarptı. Ester Mla Tk Jo Pekon, bankanın önünde giyinmiş.

Ter'de TMOV kombinasyonunda Mikaela Shiffrin ile kutladı. Johnson'ın yokuş aşağı STS kaleye başladı. Ve Stare College College Ride binmeye gitti ve en iyisi ve slalomda çift en yüksek notu korudu.

Sevinci görmelisin.

Bu yüzden Shiffrinov ilk olarak Kongre'den sonra liderlik eden Amerikan pr la Lauren Macugaov-Paul Moltzanov'u sürükledi, Jene sonunda sona erdi, ama sadece Johnsonov'a daldım ve kutladım.

Kendilerine sarıldılar, hayranlar ve yüzeye atladılar.

Speciln an için lo. İlk çağda, gittikleri kombinasyon ve son an için bir araya gelmenizi sağlayın. Shiffrinov gitmek istemedi, ancak slalom silindikten sonra, bu disiplindeki Kasım PDU sonucunda psişikti.

Sanırım ilk kez ilk kez altın kutluyor olsaydık, muhtemelen yirmi yıllık Johnsonov'u bilmeyecektik.

Ve Shiffrinov piçe övgüde bulundu: oldukça sinirliydi. Sabah Breezy onun büyük gösterisini aldı ve yanlış gitmek istemedim. Onu takip etmek gerçekten asndı.

Kongrede Dünya Şampiyonası Madalyaları: Soldan Strbrn Mirjam Puchnerov, Gold Breezy Johnsonov ve Bronz Esther Ledeck

Aptal Johnsonov'un ampiyonunun başlangıcına kadar, Svtov Fury gününü asla kazanmadı. Büyük yetenekler için Paila ve konuşuyordu, büyük bir potansiyeldi, sadece mevcut 93'ünün sadece türü ve Tet MSTA'yı başlattı.

Tüm kaybeden sezonu Amerikan Anti -Doping Derneği'nin bir cezasıydı. Sporcuların yılın herhangi bir günü beni kontrol edebileceği varsayılan olarak. Bu nedenle, sistemi, nereden alacağınızı doldurmanız gerekir, ancak kontroller Johnsonov adına gittiğinde, ona ulaşmadılar.

Ve durum tekrarlandığında, Piel'in cezası. TrncTimsn Stop!

Bir insan hatası yaptım ve aşağıdaki sonuçları taşıyorum, SOVILIC tezgahlarına Sliv yazdı.

E O zaman bittiğini biliyor muydu? E. Hayır, hemen hemen, sondaj oldu. Ve LEP gidecek.

Doğada VN'den uzaklaşmak için. Sadece bir kariyeri soymak zorla anti -doping kuralları ile sorunla değil.

2017'de Aspen'deki çubukları kırdı.

Bir yıl sonra, Şili Petrhla'daki Thorn'da, sağ diz üzerindeki bağ ve ertesi sezon atladı.

2019'da bir Parsthla değişikliği için delindiğinde, bacağın aslanında bağ ve taraf tarafından kovalanmayacaktı.

Ve Pekin 2022'deki Olimpit hakkında, riske atmak istemediği bir kıkırdakla ilgili bir sorun içti.

Breezy Johnsonov, Saalbach'taki şampiyonluğun yanı sıra.

Yeterince vardı. Ama karanlıkta biteceğimi hiç merak etmedim. M yaralanmalarında en çok indükleyemediğim, sakinleşemediğim idi.

Yerel Tiz seviyor. Wyoming'deki Jackson Hole'dan Pozz. Yüksek dağlar ve aynı isimli kışla çevrili bir aşağı doğru. Ve Len Studen Vysoká Morsk Gölü var. Üzerinde kürek tahtası yok, bu yüzden her zaman buzun üzerine atladık ve söz verdik, hatırla.

Birlikten sonra, T yıllarından ve ilk kez PTI veya PTI'da geçiş yaptı. Bir yılı hatırlamıyorum. Sadece mor pantolonum vardı ve şekerlerin arkasında giyinmiş.

Kaba adıyla belgelerin ilk sonuçlarında bulmak istiyorsanız, başarılı olamazsınız. Breezy Johnsonov? HAYIR. Breann Noble Johnsonov'u aramalısın.

NM ile ilki doğdu. Ama Babika Jala Kat Breezy ve o kadar çok ki bisikletinde antroponim vardı.

Kanser Efsaneleri Hermann Maier ve vatandaşı Bode Miller ve Lindsey Vonnov'un efsanelerini öğüttü. Ve aynı yaşlı olurlardı ve oranlarla milyarlarca bir araya geldiler, J Model çok Shiffrinov'du.

Elit toti zaala arasında genç ve genç bir tane attı. Onu takip etmek istedim, Johnson dışarı çıkmıştı.

Bunu yapmak mümkün oldu. Saalbach'ta, kariryleri altını dolaştı.