Anil Vij: Çocuklara daha iyi muamele için PGIMER, Chandigarh ile yakında bir anlaşma imzalanacak

ManK

New member
Ambala:

Haryana İçişleri ve Sağlık Bakanı Anıl Vy Çarşamba günü PGIMER, Chandigarh ile daha iyisi için yakında bir anlaşma imzalanacağını söyledi. çocukların tedavisi.
Anil Vij, “Çocukların tedavi görmelerini, sağlıklı doğmalarını, sağlıklı kalmalarını ve yaşamalarını istiyorum, bu nedenle bu anlaşma imzalandı” dedi.
Vij, PGIMER, Chandigarh ile Ambala Cantonment Sivil Hastanesi’nde psikiyatr OPD ve tele-mental sağlık hizmetlerini başlattı.
“Her çarşamba psikiyatr OPD burada doktorları tarafından yapılırdı. PGIMER Chandigarh. Bu doktorlar aynı zamanda tüm Haryana’ya tele-zihin yoluyla eğitim vermek için çalışacak ve hastalara da hizmet vereceklerdi” dedi Anil Vij.

Ambala’da 50 yataklı yoğun bakım merkezi kurulacak

Vij, Dharamshala’nın da hastalara eşlik eden kişilerin tesislere sahip olabilmesi için sivil hastanenin bulunduğu yere inşa edildiğini bildirdi. 50 yataklı bir yoğun bakım merkezi dedi; nükleer tıbba başlamanın yanı sıra Ambala Cantonment’te bir omurilik yaralanma merkezi de kurulacak.
Anil Vij, Dünya Sağlık Örgütü’ne göre sekiz kişiden birinin ruh sağlığı sorunları yaşadığını ve kişinin bu hastalığı hafife aldığını söyledi.
Anıl Vij, “Bu hastalık da diğer hastalıklar gibi vücudu etkiliyor çünkü hasta tedavi için doktora daha az gidiyor ve yeterli yetenekli doktor olmadığı için hastalar düzgün tedavi edilmiyor” diyor.
Vij, Haryanvi’nin herhangi bir hastalığın tedavisi için Haryana dışına çıkmak zorunda kalmaması, sakinlere Haryana içindeki tüm hastalıklar için erzak sağlanması ve hiçbir hastayı sevk etmememiz gerektiği görüşünü dile getirdi.
“Devletin her hastanesinde ve tıp fakültelerinde tesislerin sağlanmasının nedeni budur. Her kişiye ve her Haryanvi’ye sağlık tesisleri sağlamak zorundayız, bu nedenle sağlık hizmetlerini sürekli genişletiyoruz” dedi.
Bu vesileyle, Haryana Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sonia Trikha Khullar; Dr. Vipin Kaushal, Yönetmen, PGIMER, Chandigarh; ve Sivil Cerrah Dr Kuldeep Singh, Ambala da hazır bulundu.

Haryana’da Atılan Daha İyi Bir Adım: Dr. Vipin Kaushal

BGA direktörü Dr. Vipin Kaushal, BGA doktorlarının OPD’de geleceği ve tam işbirliği sağlayacağı PGIMER ile koordineli olarak Haryana sağlık hizmetlerine ruh sağlığının da eklenmesinin bugün çok güzel bir gün olduğunu söyledi.
“Sağlık Bakanı Anil Vij sayesinde bu daha iyi adım atıldı, gelecekte hastalar bundan tam olarak yararlanacak. Bir sevk sistemi oluşturmak için her türlü çaba gösterilmektedir ve tüm işbirliği PGI tarafından sağlanmaktadır. Bu, BGA’nın yükünü azaltacak ve uygun tedaviyi sağlayacaktır” dedi Dr. Vipin Kaushal.