Anglo-Kızılderililer AP hükümetinden İngilizce ortaöğretim okullarında öğretmenlik pozisyonları istiyor

ManK

New member

Visakhapatnam: İngiliz-Hint Topluluğu Derneği (AICA), Visakha South MLA aracılığıyla Andhra Pradesh’te Vasupalli Ganesh Kumar, eyalet hükümetini devlet okullarına Anglo-Hint öğretmenleri öğretmen olarak atamaya çağırdı. AP hükümeti eyalette İngilizce eğitim veren okullar açmaya karar verdi.
Geçenlerde, AICA-AP Sekreteri June Gallyot R, son on yıllarda Vizag kasabasında çok sayıda Anglo-Kızılderili’nin yaşadığı Visakha Güney seçim bölgesinin Milletvekili Vasupalli Ganesh Kumar’a bir açıklama yaptı.
June Gallyot R, topluluklarının eğitim, müzik, spor ve sağlık hizmetlerinde dikkate değer katkılarda bulunduğunu söyledi. Öğretmenlik, Anglo-Kızılderililerin ana mesleğidir, bu nedenle çocuklara kolayca İngilizce öğretebilirler ve öğretmenler, beceri geliştirme departmanı için Anglo-Hint öğretmenlerinin hizmetlerinden de yararlanabilirler.
AICA ayrıca hükümeti eyalette Vizag, Vijayawada, Kakinada, Rajahmundry, Guntakal, Gooty ve Guntur’da ikamet eden Anglo-Kızılderililer topluluğu için barınma programları başlatmaya çağırdı ve çeşitli şehir ve kasabalarda toplulukları için topluluk salonlarının onaylanmasını istedi. toplum gündüz bakım merkezleri ve konuşma İngilizce dersleri için kullanılabilecek devlet dediler.
kaydını istedik İngiliz Kızılderilileri Hıristiyan Azınlık Finans Şirketleri ve Anglo-Kızılderililerin azınlık olarak sınıflandırılmasında. AICA-AP Başkanı Edward Lazaro ve Sekreter June Gallyot, Anglo-Kızılderililerin şirketlere ve komitelere topluluk temsilcileri olarak atanmaları için baskı yaptık ve MLC’nin adaylığını Anglo-Hint topluluğundan talep ettik.