Amerika bira sandığını keşfetti. Bu nedenle tüketici destansı gelenekler arıyor

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Weaverville, Kuzey Carolina’daki Leveler Bira Fabrikası’nın sahibi Gabby Bonfiglio, bir müşterinin altına bira koyarken kendini her zaman şu nahoş soruya hazırlıyor: Neden bu kadar çok biram var? Natst’ın hazırladığı bir cevap var. İnsanlara işleri geleneksel yöntemlerle yapmaya çalıştığımızı anlatıyorum, k.


Bunu böyle yap ve işlerini bitirmeleri için insanları geri getir. Ancak yoksullar, kapalı kapı tokmaklarının ardından tanınan kadını uzun süre sonra tanırlar. Başlangıçta, butik bira fabrikası ABD’de birayla birlikte bira sunan hızlı büyüyen şirketlerden biriydi. Bilgi Washington Post tarafından getirildi.


Lucre’a göre İncil



Lukr logolu Çek açık kulpların görünümü de bu trende önemli ölçüde katkıda bulundu. Şu Amerikan olanlardan küresel vana ve onun kontrolü var. Musluktan sıvı biranın akışının, dondurma adı verilen basit dikey çalışan bir valf yardımıyla daha iyi düzenlendiği yatay olarak kontrol edilen bir krank ile donatılmıştır.


Pilsen şirketi pitom, ürünlerini Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca sekiz yıl önce satmaya başladı. O zamandan beri popülerlikleri arttı ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki satışları 5.000 tıklamayı aştı. Artık şirketin ABD’nin her yerinde altı Amerikan distribütörü, ekipmanlarının işaretleri ve ürünleri ve web sitesi var.


Çek açık işletmelerinin gelişmesiyle birlikte, sosyal toplantılarda geleneksel epik biraya olan yeni talep de arttı. Örneğin tüketicilerin halihazırda ilk olarak bira içtikleri mekanlarda kullanabilecekleri bira derecelendirme uygulaması Untappd, fıçı biraya yönelik check-in sayısının son iki yılda yüzde 50 arttığını bildirdi.


Bira, yemen ve buğday gibi tahıllardan elde edilen proteinleri ve şerbetçiotundan elde edilen şerbetçiotu içerir. Davis Üniversitesi’nden gıda bilimi ve teknolojisi fahri profesörü ve Sierra’nın baş kalite danışmanı Charlie Bamforth’a göre, ilk olanlar bira köpüğü kabarcıklarının duvarlarına ulaşıyor ve onları stabilize etmenin ve parçalanmalarını önlemenin harika bir yolu. Nevada Bira Fabrikası. İlk olarak, 1979’dan bu yana bira yapımı bilimi üzerinde çalışıyor ve bu alanda papa birası olarak tanınıyor. Tarif ettiği bileşik, birayı diğer birçok gazlı içecekten farklı kılmaktadır. Pivn pna ama dl vc, ilk bakışta görünmüyor.


Bira uzmanı, yargıç ve eğitimci Jen Blairov duyusal tatma konusunda uzmandır. Biranın tadıyla ilgili algınıza göre, özellikle maltın tatlılığını ve şerbetçiotunun umut vericiliğini yazın. Bira köpüğü, genel tatma deneyimine katkıda bulunan aromalar ve tatlar içerir, k. İrlandalı stout veya Alman hefeweizen gibi bazı bira stilleri, ABD’de geleneksel olarak tam köpükle ilişkilendirilir. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde yayılan bir yenilik de Pilsner tipi biradır.


Stil ne zaman ortaya çıkıyor?



Lukr, efsane birasını ABD’ye getirirken, ABD’de de anlık bir rönesansa neden oldu ve geleneklere destansı bir canlanma yaşattı. Mesela İngilizlerin yüzyıllardır bira içmek için kullandıkları. İngiliz yöntemi, barmenin veya barmenin bazen rünlerle kontrol edilen basit bir yumruk pompası yardımıyla içeceği (tarihsel olarak eski, şimdi paslanmaz çelik) fıçıdan sıkması şeklinde çalışır. Böylece içecek tüpün içine itilir ve oradan da yerçekimi kuvvetiyle bardağa çekilir. Bu yöntemin geçmişi 1688’e kadar uzanıyor, ancak ABD’de uzun süre etkisiz ve ilkel olarak kabul edildi. Butik bira fabrikaları tarihin öneminin giderek daha fazla farkına vardıkça, bu algı da yavaş yavaş değişiyor.


Dripping Springs, Teksas’taki Acopon Bira Fabrikası ağaca bahis oynayan işletmeler arasında yer alıyor. M vep, Claymore pale ale veya Rat King ip dahil İngiliz tarzı biraları var. Ortak sahip John McIntosh, fıçı bira sunmak istedik çünkü geleneksel bira tarzlarının ilk önce bu şekilde tanıtılması gerektiğini söylüyor. Avrupa olmasaydı bugün bildiğimiz Amerikan zanaat birası olmazdı, diye ekledi.


Orijinalliğe ve geleneğe giden ilk yol artık birçok bira destekçisi için bir öncelik haline geldi. Brooklyn’deki Wild East Brewing’in kapı kollarında Lukr logoları bile var. Müşterilerine tüm biralarının aynı tarzda olacağını garanti etmek istiyor. Ortak sahibi Lindsay Steenov, döktüğümüz her birada mümkün olduğunca gelenek ve stile sadık kalmaya çalışıyoruz diyor. Böylece Vahşi Doğu, Amerika Birleşik Devletleri’nde mükemmel bira için dış mekan ekipmanlarının doğru kullanımı konusunda diz çöken ilk bira fabrikası oldu. Pilsen’den ellerindeydi.


Denemekten korkmayın



Her ne kadar yenilikçilik, Amerikan butik bira hareketinin başlangıcından bu yana ana motoru olsa da, geleneğin de sonu geldi. Bazı Amerikan barları ve bira fabrikaları, efsane birayı tüm tıklamaların yardımıyla ele almış ve içenlere gerekli eğitimi sağlamıştır. Denver’daki Bierstadt Lagerhaus bira fabrikası, müşterilerine ortalama yedi dakika süren saplı bira sunmaya başladıktan sonra Instagram’da popüler oldu. Bira üreticisi ve ortak sahibi Ashleigh Carter, değişimi akılsız bir devrim olarak tanımlıyor. Bu bira tatsız görünüyor, k. İçeceğin yapısını ve dışını kesinlikle çok seviyorum, diye ekledi.


Chicago merkezli Beermiscuous şirketi, efsanevi biranın sınırlarını biraz daha ileriye taşımaya çalışıyor. Aynı zamanda butik bira servisi de yapan bu kafe, mümkün olduğu kadar çok bira stilini denemeyi seviyor. Burada kulplu tam donanımlı bir Lukr var, bu yüzden İngiliz tarzı biralar üretiyorlar, Avrupa ve İngiliz tarzı bira yapımı arasındaki bira dokusunun benzerliğini takdir ediyorum. Lukr Jan Havrnek’in uluslararası satış müdürüne göre, bu tür bir deney gerektiğinde, her tür biraya çok daha iyi bir tat ve içim hissi verir, bu nedenle denemekten korkmayın.


Emeritus gıda bilimi profesörü Charlie Bamforth, araştırmasına göre şu anki trendin Amerikan olduğunu söyledi. Tüketicinin doğru miktarda köpük içeren birayı köpüksüz veya az miktarda köpük içeren biradan daha iyi bulduğunu gösteren çok sayıda çalışma yaptık. Ve biranın türü ne olursa olsun, k.


oima nasıl içilir



ABD’deki bira fabrikaları ve barlar herhangi bir Avrupa destansı birasına karar verdiklerinde, bir vc ile uğraşmak zorundalar. Buna yüksek öğrenim maliyetleri denir. ABD’de yalnızca Lukr logolu bir kapı kolu 260.400 Dolara (5.800.000 K) satılırken, Perlick logolu bir kapı kolunun (dondurma tipi) fiyatı yalnızca 65 Dolar (1.470 K)’dır. İngiliz tipi bir manuel mobil inşaat ekipmanının fiyatı, bir varil su için 400 dolara (9.000 bin) artı 200 (4.500 bin) ve daha fazla dolara ulaşabilir.


Ancak bira fabrikaları ve işletmeler yatırımın karşılığını veriyor ya da trende uygun olarak iflas ediyor. Amerikalı bira blog yazarı Joel Geier, Denver’daki Cohesion Brewing’de Lukr’dan gelen kranklarla demlenmiş bir birayı ilk denediğinde metamorfoz anını yaşadı. Biranın tadının ve yapısının nasıl değiştiğini tattığımda çok mutlu oldum dedi.


Bira hem fiziksel olarak hem de diğer duyular açısından çekici görünüyor ve her yaştan sosyal gruba uygun. Instagram, insanların biranın nasıl sunulması gerektiğini anlamalarına yardımcı oldu. Acopon Bira Fabrikası’ndan John McIntosh’a göre, kremalı köpüklü bira kreasyonlarının fotoğraflarını düzenli olarak duvarlara yayınlayan büyük coşkulu bira köpüğünün düz stadyumlardan çok daha iyi göründüğü konusunda hepimiz hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.


Vahşi Doğu bira fabrikasının ortak sahibi de onunla aynı fikirde. İlk önce oima içiyoruz. The Washington Post’a göre Steenov, doğru miktarda şerbetçiotu içeren, düzgün şekilde bantlanmamış bir biranın görsel bir ziyafet olduğu sonucuna vardı.