Amca veda ediyor! Duygu gözyaşları, hakeme öfke ve Shaq’la fotoğraf çekimi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sevimli kötü adam Strycova Teyze’nin veda turu son aşamasına geldi. Sezonun dördüncü Grand Slam’inde 4 aylık doğum izninin ardından WTA Tour’a dönen kadın, kariyerini iyice ateşleyecek.

Geçtiğimiz günlerde Wimbledon’da ve Prag’daki turnuvada hayranlarına el salladı. Estonyalı Kanepiová’ya 4:6 ve 4:6’lık yenilgi sonrasında, “Ve burada hala Markéta ile çiftler maçım ve Santiago González ile karışık bir maçım var, bu yüzden bugünkü maçı son maç olarak görmedim” dedi.

Yine de partiden ve partinin koşullarından etkilenmişti. Yaralanmalar nedeniyle buna ideal şekilde hazırlanmak için zamanı olmadı. Antrenmanlarda boş yere bir ritim aradı. “Performansımın tam bir trajediye dönüşmesinden ve neredeyse hiçbir maçı kazanamayacağımdan korkuyordum.”

Ancak daha sonra 15 numaralı korttaki maç onu memnun etti: “Aslında oldukça iyi tenis oynadık.”

Başlangıçta kaç oyun topladığını parmaklarıyla saydı. Taraf değiştirirken komik bir şekilde cılız koltuğa baktı.

“Pişman olmak istemedim. Küçük şeylere gülmeye ve mutlu olmaya çalıştım” diye açıkladı.

Son Dans!!

@usopen

Kariyerimin son turnuvası!! Her anın tadını çıkaralım!

27 Ağustos 2023, 02:27, gönderi arşivlendi: 30 Ağustos 2023, 07:30

Asi, tipik ses tonuyla, “Ve sinirlenmeden gidemezdim” diye devam etti. “Servisim bantın bir metre üzerinden uçuyor ve hakem makinenin ona sayı verdiğini söylüyor.”

Maçtan sonra seyircilere teşekkür etti. Aralarında Vondroušová’nın yanı sıra eski çiftler yıldızı Andrea Sestini Hlaváčková’nın da bulunduğu bir grup sevdiği kişinin sloganları karşısında gözyaşlarına boğuldu.

ABD Açık 2023

iDNES.cz eki

Strýcová yabancı gazetecilere artık sporu bırakmaya tamamen razı olduğunu açıkladı: “Tenis harika ve onu seviyorum. Ama aynı zamanda yeniden onsuz yaşamaya başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Onlara, Wimbledon’daki tatlı çiftler zaferinin ardından, New York’un hareketli şehrin ve canlı turnuvanın cazibesinden de etkilendiğini söyledi.

Daha sonra Çek muhabirlere coşkuyla, kendisi ve oğlu Vincent’ın basketbol fenomeni Shaquille O’Neal ile birlikte poz verdiği fotoğrafın Manhattan’da nasıl doğduğunu anlattı.

“Güzelim dikkatli ol! Hayatımda asla kimseden fotoğraf istemem. Utandım. Ama sonra otelde uzaktan böyle bir dağ gördüm.”

“Çığlık attım: Shaq, Shaq, Shaq! Ve bana kız kardeş: Şaka yapıyorsun! Hadi gidelim!’

28 Ağustos 2023, 13:04, Gönderi Arşivlendi: 30 Ağustos 2023, 07:30

“İkimiz de telefonumuzu çıkardık ama ortadan kayboldu. Kahve almaya gittiğini öğrendik. Onu yakaladık. Elbette Viyana’yla birlikte ona karşı çıktım.”

“Ve Shaq en sevimlisiydi; ona tokat atıyor, birbirlerine yumruk atıyordu. Ona bir hayalet gibi baktım. Boyu 216 santimetre ve ben onun dizlerinin altında bir yerdeydim.”

“Víňa ilk başta ondan korkuyordu. Bu yüzden bağırmaya başlamaması için dua ettim. Bir anısı olsun istedim. Shaq kesinlikle harika davrandı, herkese imza verdi, herkesle fotoğraf çektirdi.”

Strýcová’nın Amerika Açık’a olan son yolculuğu bir efsaneyle başarılı bir tanışmayla başladı.