Alva’s’ta Stellium Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (STIC) açıldı

ManK

New member
modbidri: Stellium Inc’in- Stellium Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (STIC), devreye alınan en yeni tesis Alva Teknik Teknoloji Enstitüsü Perşembe günü burada. Alva’nın Eğitim Vakfı Başkan Dr. Mohan Alva teknik merkezin açılışını yaptı AIET kampüsü.
Stellium CEO’su Randeep Nambiar, STIC’in Hint endüstrisinin yanı sıra Orta Doğu ve Asya’ya özgü müşteriler için bir site olacağını söyledi. “STIC’te çözümler icat ediyor, tasarlıyor, inşa ediyor ve uyguluyoruz; Denenmiş ve test edilmiş olanın ötesine geçerek merkezimizden küresel ve bölgesel pazarlara hizmet edeceğiz” dedi.
STIC’in inovasyona azami önem vererek, otomatikleştirilmiş taşıma sistemleri, mini depo simülasyonları, teknoloji demoları ve bir öğrenme merkezi ile donatılmış tam işlevsel bir deneyim merkezi sunduğunu da sözlerine ekledi. Stellium, SAP ile ortaklaşa, Zebra Teknolojileri ve Racks and Rollers, STIC’deki deneyim merkezini faaliyete geçirdi ve genişleme planları var. Bu, SAP ile entegre çözümlerin uçtan uca bir vitrini görevi görecek.
Alva’nın Eğitim Vakfı Yönetim Mütevelli Heyeti Vivek Alva şunları söyledi: STIC, AIET’te paylaştığımız vizyonu destekliyor; Topluluğun değişen ihtiyaçlarını karşılamak için becerileri geliştirerek mühendislik ve yönetimde mükemmelliği takip ederek dönüştürücü eğitim.
Stelyum A.Ş. tedarik zinciri, üretim ve lojistik alanlarında niş çözümler sunan Houston merkezli bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. Hindistan, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’da ofisleri bulunan Stellium, on yılı aşkın bir süredir dünya genelindeki müşterilerine hizmet vermektedir.