Altın nerede başladı? Önceleri bir kulaktı, şimdi onları Prskavka egzotika’dan davet ediyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Beş patlamadan sonra Spruce, Truva’daki sular altında kalan kayıkhane için endişelendi. Polonyalılar liderliği kesti, bu da elemelerdeki sıra dışı ilk beşin finale yükseldiği anlamına geliyordu. Ve Prskavec on birinci şehirden geldi.

Finalde güzel bir sürüş sergiledim. İçimde olanla kendime şaşırdım, şimdi on yıllık altın bir baştan çıkarıcılığı hatırladım.

Rekoru bu yıl Krakow’da, aralarında kanocu Jakub Krej’in de bulunduğu ekipteki meslektaşlarıyla birlikte yayınlandı. Kuba benim hiç bu kadar hızlı düştüğümü görmediğini beyan etti, güldü.

O zamandan beri üç bireysel Avrupa altın madalyası ve iki dünya şampiyonluğu kazandı. Rio 2016’daki Olimpiyatlardan bronz madalya aldı ve iki yıl önce Tokyo’da Olimpiyat şampiyonu oldu.

On yıl önce, annesinin hoşnutsuzluğu yüzünden altını otelde bıraktığı için temsilci meslektaşı Vavinc Hradilk ile birlikte altın için Kraków’a gitmek zorunda kalan genç adamı hatırlıyorum.

2013’ün Jim Sparrow’u ile 2023’ün Jim Sparrow’u arasında çok şey değişti. O zamanlar çok kulak misafiriydim. Aklımda spordan başka bir şey yok” dedi. O zamandan beri kano yarışlarının yanı sıra aile yarışlarını da topladı. Evlendi ve bir aile kurdu. Sanırım seni sakinleştiriyorum.

Tokyo’da Olimpiyat altını kazandığında ve kano disiplininde mümkün olan her şeyi kazandığında, onu neyin motive edeceğine dair mantıklı bir soru sordu. Kafamızda bir şeyler vardı, diye ima etti o sırada. 2021 sonbaharında dizine oturduktan sonra sırrını tam anlamıyla ifşa etti. Bana güldüler. Garip bir şey söyledim, kendimi sonradan tanıdım.

Çok çalıştı ve bu yıl Çek ulusal kano takımında kıl payı bir yer kazanarak kanocuları etkiledi. Sezon başında uluslararası rekabeti de deneyimledi ve Augsburg’daki Dünya Kupası’nda bronz madalya kazandı.

Yani Krakow’a Avrupa kano şampiyonu olarak gelmedi. Burada kanocular arasında da madalya kazanmaya çalışın. Mui arasında evlenmemiş bir spch ne olurdu. Kanoya mutlak bir favori olarak giriyorum, öte yandan kano beni şaşırttı, egzotik, diye fark etti Vera Krakow kanalında. Çok fazla kanoya biniyorum ve başka pek bir şey yapmıyorum.

Bir kanocu olarak Ji Prskavec

Pesto kano tekniği ile bile kanocular arasında adından söz ettirebileceğini göstermiştir. Boyunuza dikkat edin. Bekarlar benimle çıkmaya başladı ve bu eğlenceliydi, hoşuna gitti.

Sabah saat beşte kano kalifikasyonunu geçti ve öğleden sonra erken saatlerde Luke Rohan ve Vclav Chaloupka ile birlikte hldek halatla inmeyi tamamladı. Daha önce uyardı: Yerel tren benim için oldukça acı verici. tek yapraklı yoncayla bile zayıf bir nokta göstermedi.

Bu kadar iyi vakit geçirmeme şaşırdım, halka açık programın sonunda mutlu oldum. Sonuç olarak, yarı finalde başarısız olursam, pazar günkü kano programına doğru finale kalmam gerekecekti.

Ama neden pencerelerde bu kadar düşük rahatsız? Sonuçta, on yıl önce Prskavec, Krakow kanalında olağanüstü performans gösterebileceğini gösterdi.