Ajinkya Rahane, Peter Handscomb’a Hindistan’da nasıl spin oynanacağını söylediğinde | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Ajinkya Rahane ile yaptığı konuşmayı hatırlatarak, Avustralyaorta sınıf vurucu peter el tarağı Hindistan’ın eski kaptan yardımcısının alt kıtada spinli bowling oynamasına yardım ettiğini söyledi.
İkili, IPL 2016’da oda arkadaşı oldukları bir konuşma yaptı ve burada Kızılderili, spinner oynarken bacak tarafını açmak için ayakları ve bilekleri nasıl kullanacağı hakkında konuştu.
“Bu şutları arka ayağından midwicket’e kadar oynadı ki bu bence saçmaydı.” El tarağı Sydney Morning Herald’a söyledi.

kriket maçı

“Vay canına, bana bunu öğretecek birine ihtiyacım var gibiydim. Bu yüzden ön bacağını yoldan çekmek ve oradan topu manipüle edebilmek hakkında konuştuk.
“Bu, arka ayağınızın bir sayı alanı haline gelmesine yardımcı oluyor ve sonra çok yüksek atış yaptıklarında, umarım ön ayakla da gol atabilirsiniz. O zaman tüm iyi toplarını savunmanın bir yolunu bulursunuz.”
İlk vuruşta 142 topa yenilmemiş 72 gol atan Handscomb, takım arkadaşlarının çoğu gibi, ikinci Testin ikinci denemesinde bir ördeğe atıldı. kotla.
“Hindistan bu durumda kişisel olarak beni geride bıraktı. Bana skor deliğimi verdiler, ancak ödül yoktu, bu yüzden sadece bir bekar olacaktı, ama beni orada topa vurmaya ikna ettiler.”
“Ve buna kandım ve oradaki topu manipüle etmeye çalıştım, eğer bu ilk vuruşlardaki üçüncü topum olsaydı, sadece savunmaya çalışırdım çünkü hala sahayı ve neler olup bittiğini anlamaya çalışıyordum.
“Benim için önemli olan daha güçlü olmak ve baştan başlamak. Muhtemelen ‘Hâlâ 72 yaşındayım, bitmedim, kaldığım yerden devam edebilirim’ diye düşünerek ayrıldım ve siz düşünemezsiniz.”

kriket maçı2

Akademi öğrencisi olduğu zamanlar da dahil olmak üzere yaklaşık sekiz kez Hindistan’a giden Handscomb, alt kıtadaki koşulların üstesinden gelmek için turların önemli olduğuna inanıyor.
“Bovling yapan oyuncu ne olursa olsun, bacak tarafındaki her topa vurmam gereken ve ertesi gün her topun ofsayta gitmesi gereken ve her topun arkadan oynanması gereken seanslarım vardı. veya ön ayağın herhangi bir topu” diyor.
“Kıta altı turlarda neleri yapıp neleri yapamayacağımı hiçbir yansıma olmadan öğreniyordum. Tüm bunları deneyebilirim. Dönüş için sıçramanın anahtar olduğu evdekinden çok farklı. Bu yüzden turlar çok önemli.”
itiraf etmesine rağmen Sınır Gavaskar Kupası Handscomb, ilk iki Testi kaybettikten sonra Avustralya kampının olumlu olduğunu söyledi.
“Grubun etrafındaki his, birbirinin oyunlarına olan güven duygusudur ve bunu bulmak çok zordur. Delhi’den kesinlikle olumlu yanları alacağız.”
“İlk vuruşlarda hala öndeydik, orada iyi iş çıkardık, ikinci vuruşta iyi başladık ve sonra her şey çok hızlı gitti ve hiçbir noktada onu durdurmadık.
“Zorluk şu ki, iki veya üç hızlı kaybettiğimiz bir nokta varsa, gücü bir saniyeliğine durdurabiliriz ve hepimizin geri adım atmasına, bir nefes almasına ve ardından oyuna devam etmesine izin verebiliriz ve umarım dururuz. küçük kapıların akışı bu şekilde.”
İyi bir spin bowling oyuncusu olan Handscomb, Hindistan turunun bir parçası olmak için her zaman sıraya giriyordu, ancak topa vuran oyuncu “bundan sonra her Avustralya turunda” olmak istiyor.
“Ama aynı zamanda bu tura iyi bir spin oyuncusu olduğum için geldiğimi de anlıyorum ve İngiliz koşullarında daha iyi performans gösteren ve devam edebilecek vurucular var.
“Yaptığımız tartışmalar bunlar, bu konuda hepimiz açık ve dürüstüz. Ancak yine de bunun bir parçası olmak istiyorum ve içinde kalmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.”
(PTI girişleri ile)