AISSEE Sonuç 2023 çok yakında aissee.nta.nic.in adresinde geliyor, ayrıntıları buradan kontrol edin

ManK

New member

AISSEE 2023: Ulusal Test Kurumu NTA’nın bunu duyurması bekleniyor AISSEE sonucu 2023 kısaca. Açıklandıktan sonra, All India Sainik Okulu Giriş Sınavı – 2023’e giren öğrenciler, sonuçlarını şu adresteki resmi web sitesinde kontrol edebilir: aissee.nta.nic.in.
NTA yürüttüğü AISSEE 2023 sınavı 8 Ocak 2023 tarihinde iki vardiya halinde. 6. sınıf için sınav 14:00 – 16:00 ve 9. sınıf için sınav 14:00 – 17:00 saatleri arasında yapılmıştır. bu AISSEE cevap anahtarı 2023, 13 Şubat’ta yayınlandı. Geçici cevap anahtarından memnun kalmayan adayların itiraz etmek için 15 Şubat 2023 tarihine kadar süresi vardı.

Adaylar şunları not edebilir: AISSEE sonucu ve nihai cevap anahtarı, itiraz süresi boyunca adaylardan alınan temsilin incelenmesinden sonra açıklanır. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar aşağıdaki adımları takip ederek sonuçlarını görüntüleyebilir ve indirebilirler.
Nasıl indirilir AISSEE 2023 sonucu?
1. Adım: aissee.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
Adım 3. Şimdi AISSEE Sonuç 2023 bağlantısını tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, sınav rulo numaranızı, doğum tarihinizi (DoB) girin.
Adım 4: Sonucunuz ekranda açılacaktır.
5. Adım: İndirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
NTA, Sınıf VI ve Sınıf IX seviyelerinde Sainik Okullarına kabul edilmek isteyen öğrenciler için Tüm Hindistan Sainik Okulları Giriş Sınavını (AISSEE) yürütür. Şu anda ülke genelinde toplam 33 Sainik okulu bulunmaktadır.