AISSEE 2023 Cevap Anahtarı aissee.nta.nic.in adresinde yayınlandı, nasıl indirilir

ManK

New member

YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) AISSEE 2023 cevap anahtarı bugün, 13 Şubat 2023. All India Sainik Okulu giriş sınavını geçen adaylar artık cevap anahtarlarını resmi web sitesi aissee.nta.nic.in’den indirebilirler.
AISSEE 2023, 8 Ocak 2023’te yapıldı ve o zamandan beri adaylar cevap anahtarlarının açıklanmasını bekliyor.
NTA ayrıca, 15 Şubat 2023 tarihine kadar resmi sitesinde yer alacak olan AISSEE sınavına giren adayların OMR cevap kağıtlarını ve kayıtlı cevaplarını da yayınladı.
Resmi bildirimi kontrol edin

AISSEE 2023 Cevap Anahtarı Nasıl İndirilir?
1. Adım: aissee.nta.nic.in adresindeki AISSEE NTA resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfadaki “Cevapları ve Cevap Anahtarlarını Görüntüle-AISSEE 2023” seçeneğini tıklayın.
3. Adım: Sınav rulo numaranızı, doğum tarihinizi (DoB) ve istendiği gibi diğer ayrıntıları girin.
Adım 4: PDF dosyası AISSEE cevap anahtarı 2023 ekranda belirir.
Adım 5: Anahtarı indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Doğrudan bağlantı: cevap anahtarını indir
Geçici anahtardaki yanıttan memnun olmayan adaylar, 15 Şubat 2023 tarihine kadar çevrimiçi başvuru formunu doldurarak ve itiraz edilen soru başına 200 Rs tutarında iade edilmeyen bir ücret ödeyerek buna itiraz edebilir veya itiraz edebilir.
Daha fazla detay ve bilgi için adayların AISSEE NTA’nın resmi sitesini ziyaret etmeleri önerilir.