AIBE XVII Kabul Kartı 2023, 1 Şubat’ta çıkacak, ayrıntıları allindiabarexamination.com adresinden kontrol edin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Barolar Konseyi (BCI) AIBE XVII Giriş Bileti 2023 bugün 30 Ocak 2022. Resmi internet sitesinde de belirtildiği gibi AIBE 17 erişim kartı 1 Şubat 2023’te (şimdilik) verilecek. Yayınlandıktan sonra, All India Baro Sınavı XVII 2023’e katılacak adaylar bunu resmi web sitesi allindiabarexamination.com’dan indirebilir.
Resmi web sitesinde “Sevgili aday, AIBE -XVII Kabul kartları, 1 Şubat 2023 saat 17:00 IST’den (geçici) indirilmek üzere kayıt portalında mevcut olacaktır.”

AIB

AIBE XVII Erişim Kartı

bu AIBE XVII Sınavı 2023 5 Şubat 2023’te çevrimdışı modda gerçekleşecek. Adaylar, almak için aşağıdaki adım adım süreci kontrol edebilirler. AIBE 17 Erişim Kartı 2023serbest bırakılır bırakılmaz.
AIBE XVII Kabul Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. allindiabareexamination.com
Adım 2: Ana sayfada, mevcut olduğunda AIBE XVII mekan biletlerini indirmek için bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Kimlik bilgilerinizle oturum açın.
Adım 4: AIBE 17 erişim kartınız 2023 ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
AIBE Hakkında
Tüm Hindistan Baro Sınavı, ulusal düzeyde bir sertifika testidir. Hukuk mezunu öğrencilerin ülke çapındaki mahkemelerde avukatlık yapabilmeleri için bu sınava girmeleri ve bu sınava girmeleri gerekmektedir.
Daha fazla bilgi için, adayların Hindistan Baro Konseyi’nin resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.