AIB 2023: Hindistan Barosu (BCI) bugün 9 Şubat 2023’te AIBE XVII revize edilmiş cevap anahtarını yayınladı. All India Baro Sınavı -2023’ü geçen adaylar, cevap anahtarlarını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: allindiabareexamination.com.
BCI tarafından gerçekleştirilen AIBE XVII sınavı – 5 Şubat 2023 tek vardiya. Aynı gün ABİ cevap anahtarı daha sonra bir süre sonra kaldırılan resmi web sitesine yüklendi. Şimdi Hindistan Barosu (BCI), resmi portalda A, B, C ve D grubu için revize edilmiş cevap anahtarlarını yayınladı.
İndirme: {link: ABİ cevap anahtarı
Nasıl indirilir AIBE cevap anahtarı 2023?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – allindiabarexamination.com
Adım 2: Ana sayfada “AIBE XVII Cevap Anahtarını İndirin (İngilizce SET-A, SET-B, SET-C & SET-D)” yazan linke tıklayın.
Adım 3: Ekranda bir PDF dosyası açılacaktır.
4. Adım: Cevap anahtarını kontrol edin ve cevaplarınızı onunla karşılaştırın
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere çıktısını alın.
“Aday olarak AIB 17 05.02.2023 tarihinde yapılan biyometrik yoklama, sınava girerken imzaları alınarak sınıfta doğrulaması yapıldığı sürece endişelenmelerine gerek yoktur. Cevap kağıtları dikkate alınacak ve sınav sonuçları açıklandığında usulüne uygun olarak duyurulacaktır.”
AIBE cevap anahtarının yayınlanmasından sonra, adaylar yakında AIBE 17 sonucunu bekleyebilirler. Daha fazla güncelleme için, adayların allindiabareexamination.com adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.