AIBE 17 kaydı yarın allindiabarexamination.com’da sona eriyor, buradan başvurun

ManK

New member

AIB XVIII: Hindistan Barosu (BCI) için çevrimiçi başvuru sürecini kapatır. Tüm Hindistan Barosu Sınavı, AIB 17 yarın, 16 Ocak 2023. Henüz AIBE 2023’e başvurmamış olan ilgili adaylar, kayıt işlemlerini adresindeki resmi web sitesinde tamamlayabilirler. allindiabareexamination.com.
AIBE XVII için çevrimiçi kayıt 13 Aralık 2022’de başladı. Yarın, çevrimiçi başvuru sürecini göndermek için son tarih. AIBE 17 sınavının 5 Şubat 2022’de yapılması planlanıyor. Sınava giriş kartı 30 Ocak – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında resmi internet sitesinde yayınlanacak.
Önemli veriler

EtkinlikTarih
AIBEXVII için çevrimiçi kayıt şu tarihten itibaren başlar:13 Aralık 2022
AIBE-XVII için çevrimiçi mod ödemeleri şu tarihten itibaren başlar:13 Aralık 2022
AIBEXVII için çevrimiçi kayıt kapanıyor16 Ocak 2023
AIBE-XVII için çevrimiçi modda son ödeme tarihi19 Ocak 2023
Erişim kartı doğrulama işlemi için çevrimiçi bağlantının aktivasyon tarihi21 Ocak 2023’ten itibaren
Online Giriş Kartının Son Düzeltme Tarihi25 Ocak 2023
Adaylar için giriş biletlerinin çevrimiçi yayınlanma süresi30 Ocak – 3 Şubat 2023
soruşturma tarihi5 Şubat 2023

Başvuru ücreti
Ayrılmamış/OBC adayları için başvuru ücreti 3500 Rs ve SC/ST adayları için 2500 Rs’dir.
Başvurunuzu buraya gönderin: AIBE XVII kaydı
nasıl başvurulur AIBE 2023 Kaydı
1. Adım. allindiabareexamination.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, AIBE XVII için kayıt bağlantısına tıklayın
Adım 3. Başvuru formunu doldurun ve gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Tüm Hindistan Baro Sınavı Hakkında
Tüm Hindistan Baro Sınavı, Hindistan Barolar Konseyi tarafından avukatlık mesleğini icra etmeye hazırlanan hukuk mezunları için yılda iki kez yapılan bir sertifika sınavıdır. Sınav, 2009-2010 eğitim-öğretim yılından mezun olan tüm hukuk öğrencileri için zorunludur. Sınav, adayın analitik becerilerini değerlendirmenin yanı sıra, bir üyenin temel bilgi düzeyini değerlendirmek ve yasal uygulamaya girmek için minimum standardı oluşturmak için yapılır.