AIB XVIII: Hindistan Barolar Birliği’nin (BCI) Tüm Hindistan Barosu Sınavı, AIBE 17 Erişim Kartı yarın, 30 Ocak 2023. AIBE 2023’e kayıt yaptıran adaylar, yayınlandıktan sonra salon biletini resmi web sitesinden indirebilirler. allindiabareexamination.com.
Takvime göre, AIB 17 5 Şubat 2022’de yapılacaktır. AIBE XVII için online kayıt 13 Aralık 2022’de başlamıştır. Online başvuru formunun teslimi için son tarih 16 Ocak 2023’te geçmiştir. 30 Ocak – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında resmi web sitesi.
AIBE XVII Müfredatı 2023
AIBE XVII Müfredatı
beyanından sonra AIBE salon bileti 2023adaylar, giriş kartını kontrol etmek ve indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilir mi?
Nasıl indirilir AIBE 2023 erişim kartı ?
1. Adım: allindiabareexamination.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, AIBE XVII giriş bileti bağlantısına tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım: AIBE 17 salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5: Erişim kartındaki tüm verileri kontrol edin
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Tüm Hindistan Baro Sınavı Hakkında
All India Baro Examination (AIBE), Hindistan Barolar Konseyi tarafından avukatlık mesleğini icra etmek isteyen hukuk mezunları için yılda iki kez yapılan bir sertifika sınavıdır. Sınav, 2009-2010 eğitim-öğretim yılından mezun olan tüm hukuk öğrencileri için zorunludur. Sınav, adayın analitik becerilerini değerlendirmenin yanı sıra, bir üyenin temel bilgi düzeyini değerlendirmek ve yasal uygulamaya girmek için minimum standardı oluşturmak için yapılır.
Takvime göre, AIB 17 5 Şubat 2022’de yapılacaktır. AIBE XVII için online kayıt 13 Aralık 2022’de başlamıştır. Online başvuru formunun teslimi için son tarih 16 Ocak 2023’te geçmiştir. 30 Ocak – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında resmi web sitesi.
AIBE XVII Müfredatı 2023
AIBE XVII Müfredatı
beyanından sonra AIBE salon bileti 2023adaylar, giriş kartını kontrol etmek ve indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilir mi?
Nasıl indirilir AIBE 2023 erişim kartı ?
1. Adım: allindiabareexamination.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, AIBE XVII giriş bileti bağlantısına tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım: AIBE 17 salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 5: Erişim kartındaki tüm verileri kontrol edin
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Tüm Hindistan Baro Sınavı Hakkında
All India Baro Examination (AIBE), Hindistan Barolar Konseyi tarafından avukatlık mesleğini icra etmek isteyen hukuk mezunları için yılda iki kez yapılan bir sertifika sınavıdır. Sınav, 2009-2010 eğitim-öğretim yılından mezun olan tüm hukuk öğrencileri için zorunludur. Sınav, adayın analitik becerilerini değerlendirmenin yanı sıra, bir üyenin temel bilgi düzeyini değerlendirmek ve yasal uygulamaya girmek için minimum standardı oluşturmak için yapılır.