AIBE 17 Cevap Anahtarı İtiraz Penceresi 2023 allindiabarexamination.com’da açık

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Barosu, davaya karşı temyiz penceresini açtı. AIBE 17 Cevap Anahtarı 2023 13 Şubat 2023, bugün. allindiabareexamination.com 20 Şubat 2023’e kadar.
AIBE 17 sınavı 5 Şubat 2023 tarihinde yapıldı. Aynı tarihte cevap anahtarı yayınlandı ancak Kurul, adaylara herhangi bir açıklama yapmadan 6 Şubat 2023 tarihinde cevap anahtarını resmi internet sitesinden çekti. Revize edilmiş AIBE XVII cevap anahtarı, İngilizce SET A, SET B, SET C ve SET D için 9 Şubat 2023’te yayınlandı.
Doğrudan bağlantı: buraya itiraz et

AIB 17

AIB 17

AIBE 17 Cevap Anahtarı 2023’e nasıl itiraz edilir?
1. Adım: allindiabareexamination.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada, “Sevgili Adaylar, AIBE XVII’ye https://assessment.cbtexams.in/OFOT/PS/Account/Login adresinden itiraz edin (İtiraz penceresi 20 Şubat 2023’e kadar açık) yazan bağlantıya tıklayın. 23:59 saat)”.
Adım 3: Rulo numarası ve doğum tarihi gibi giriş bilgilerinizi girin.
Adım 4: İtiraz etmek veya yarışmak istediğiniz soru numarasını seçin.
Adım 5: Görüntüleyin ve itirazı çevrimiçi olarak gönderin.

AIBE XVII sonucu geçerli itirazlar değerlendirildikten ve geçici cevap anahtarında gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra açıklanacaktır. Sonuç, son cevap anahtarına göre açıklanır.
bu AIBE 17 sınavı 2023 kalem-kağıt modunda gerçekleştirildi. Adayların AIBE 2023 sınavını geçmek için en az %40 puan alması gerekir.