AAI Recruitment 2023: GATE Sınavı ile 596 JE Açık Pozisyonu İçin Davet Edilen Başvurular

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Havalimanları Otoritesi, AAI işe alım 2023’ten GATE 2020, GATE 2021 ve GATE 2022 sınavlarına kadar uygun adaylardan çevrimiçi başvuruları davet etti. Junior Executive pozisyonları için başvuru süreci devam etmekte olup, online başvuru formunu göndermek için son tarih 21 Ocak 2023’tür.
İlgilenenler, AAI – aai.aero’nun resmi web sitesi aracılığıyla çevrimiçi olarak başvurabilirler. Adaylar, AAI 2023 işe alımı için çevrimiçi başvuruda bulunmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
Resmi bildirimi görüntüleyin
Adaylar, GATE 2020, GATE 2021 veya GATE 2022’ye göre Junior Executive (Mühendislik-İnşaat), Junior Executive (Elektronik) ve Junior Executive (Mühendislik-Elektrik) pozisyonlarına ve Junior Executive (Mimarlık) açık pozisyonuna, GATE 2022’nin temeli.
AAI İşe Alım 2023: İş Ayrıntıları

posta koduSonrasındaaçık pozisyon sayısı
1Kıdemsiz Yönetici (Mühendislik – İnşaat)62
2Junior Executive (Mühendislik – Elektrik)84
3Kıdemsiz Yönetici (Elektronik)440
4Junior Executive (Mimarlık)10

Çevrimiçi başvuru için doğrudan bağlantı
AAI Recruitment 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – aaa.aero
Adım 2: Ana sayfada, AAI Önemli Bildirimleri’ne gidin.
3. Adım: “GATE 2020/GATE2021/GATE2022 ÜZERİNDEN SÜRÜCÜ ALIMI” bağlantısına tıklayın.
Adım 4: Kullanıcı kimliğini ve parolayı girin.
Adım 5: Şimdi başvuru formunu doldurun ve gönderin.
Adım 6: Başvuru formunu indirin ve ileride kullanmak üzere saklayın.
AAI işe alımı 2023: için eğitim yeterliliği JE

posta koduİsim Gönderisieğitimsel yeterlilikİlişkili GATE kağıdıKarşılık gelen GATE yılı
1Kıdemsiz Yönetici (Mühendislik – İnşaat)Mühendislik/İnşaat Teknolojisi Lisans Derecesiİnşaat mühendisliği2020 veya 2021 veya 2022
2Junior Executive (Mühendislik – Elektrik)Mühendislik/Elektrik Teknolojisi Lisans Derecesielektrik Mühendisliği2020 veya 2021 veya 2022
3Kıdemsiz Yönetici (Elektronik)Mühendislik / Elektronik Teknolojisi / Telekomünikasyon / Elektrik Mühendisliği Lisans Derecesi ve Elektronik alanında uzmanlıkElektronik ve Haberleşme Mühendisliği2020 veya 2021 veya 2022
4Junior Executive (Mimarlık)Mimarlık Lisansı ve Mimarlık Konseyi’ne kayıtlıMimarlık ve planlama2022