YENİ DELHİ: Hindistan Havaalanı Otoritesi, AAI Junior Executive Recruitment 2022 için başvuru sürecini bugün, yani 22 Aralık 2022’de başlattı. İlgilenen ve uygun olan adaylar, AAI’nin resmi web sitesi olan aai.aero aracılığıyla boş pozisyonlara başvurabilirler.
Online mod dışında başka bir mod üzerinden gönderilen hiçbir talebin kabul edilmeyeceği belirtilebilir. Online başvuru yapmak için izlenecek adımlar adayların referansı olması için aşağıda bu yazıda paylaşılmıştır.
AAI Junior Executive İşe Alım 2022 İş Detayları
Kıdemsiz Yönetici (Elektronik) – 440
Junior Executive (Mühendislik-Elektro) – 84
Yardımcı Yönetici (Mühendislik – İnşaat) – 62
Junior Executive (Mimarlık) – 10
Resmi bildirimi okuyun
AAI 2022 İşe Alım: Eğitim Kalifikasyonu Genç Yönetici
Dereceye sahip adaylar, bunun tanınmış / saygın bir üniversiteden veya bir üst kuruluştan, yani (IIT / IIM / IIMS / XLRI / TISS, vb.) Hindistan Hükümeti tarafından tanınan ve en az% 60 puan veya eşdeğeri olduğundan emin olmalıdır. lisans derecesi gereklidir.
AAI Yönetici Alımı 2022 Yaş Sınırı
21 Ocak 2023 tarihinde azami yaş sınırı 27’dir. Resmi tebligatta belirtildiği üzere, Hindistan Havaalanı İdaresi’nin kadrolu çalışanları olan adaylar için azami yaş sınırı 10 yıl gevşetilebilir.
Başvurmak için doğrudan bağlantı
AAI Junior Executive Recruitment 2022’ye Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – aaa.aero
Adım 2: Ana sayfada, İşe Alım Panosuna gidin ve “2020/GATE2021/GATE2022 YOLUYLA YÖNETİCİ ALIMI” bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Şimdi Kayıt bağlantısını tıklayın ve başvuru formunu doldurmak için verilen adımları izleyin.
Adım 4: Eksiksiz başvuru formunu çevrimiçi olarak doldurun ve gönderin.
Adım 5: Formu indirin ve ileride başvurmak üzere saklayın.
Online mod dışında başka bir mod üzerinden gönderilen hiçbir talebin kabul edilmeyeceği belirtilebilir. Online başvuru yapmak için izlenecek adımlar adayların referansı olması için aşağıda bu yazıda paylaşılmıştır.
AAI Junior Executive İşe Alım 2022 İş Detayları
Kıdemsiz Yönetici (Elektronik) – 440
Junior Executive (Mühendislik-Elektro) – 84
Yardımcı Yönetici (Mühendislik – İnşaat) – 62
Junior Executive (Mimarlık) – 10
Resmi bildirimi okuyun
AAI 2022 İşe Alım: Eğitim Kalifikasyonu Genç Yönetici
Posta Kodu | İsim Gönderisi | eğitimsel yeterlilik | İlişkili GATE kağıdı | Karşılık gelen GATE yılı |
1 | Kıdemsiz Yönetici (Mühendislik – İnşaat) | Mühendislik/İnşaat Teknolojisi Lisans Derecesi | İnşaat mühendisliği | 2020 veya 2021 veya 2022 |
2 | Junior Executive (Mühendislik – Elektrik) | Mühendislik/Elektrik Teknolojisi Lisans Derecesi | elektrik Mühendisliği | 2020 veya 2021 veya 2022 |
3 | Kıdemsiz Yönetici (Elektronik) | Mühendislik / Elektronik Teknolojisi / Telekomünikasyon / Elektrik Mühendisliği Lisans Derecesi ve Elektronik alanında uzmanlık | Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği | 2020 veya 2021 veya 2022 |
4 | Junior Executive (Mimarlık) | Mimarlık Lisansı ve Mimarlık Konseyi’ne kayıtlı | Mimarlık ve planlama | 2022 |
Dereceye sahip adaylar, bunun tanınmış / saygın bir üniversiteden veya bir üst kuruluştan, yani (IIT / IIM / IIMS / XLRI / TISS, vb.) Hindistan Hükümeti tarafından tanınan ve en az% 60 puan veya eşdeğeri olduğundan emin olmalıdır. lisans derecesi gereklidir.
AAI Yönetici Alımı 2022 Yaş Sınırı
21 Ocak 2023 tarihinde azami yaş sınırı 27’dir. Resmi tebligatta belirtildiği üzere, Hindistan Havaalanı İdaresi’nin kadrolu çalışanları olan adaylar için azami yaş sınırı 10 yıl gevşetilebilir.
Başvurmak için doğrudan bağlantı
AAI Junior Executive Recruitment 2022’ye Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – aaa.aero
Adım 2: Ana sayfada, İşe Alım Panosuna gidin ve “2020/GATE2021/GATE2022 YOLUYLA YÖNETİCİ ALIMI” bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Şimdi Kayıt bağlantısını tıklayın ve başvuru formunu doldurmak için verilen adımları izleyin.
Adım 4: Eksiksiz başvuru formunu çevrimiçi olarak doldurun ve gönderin.
Adım 5: Formu indirin ve ileride başvurmak üzere saklayın.