9 WGSHA öğrencisi ITC başkanından altın madalya aldı

ManK

New member
manipal:Enstitü Karşılama Grubu Otel İdaresi Başkanlığı (WGSHA), ITC Başkanı Salı günü burada düzenlenen yıllık ödül töreninde her alanda en iyi dokuz mezun öğrenciye altın madalya ödüllerini takdim etti.
Alıcılar Rushali Mahesh (31. BHM kursu), Lavanya R Raja (32. BHM kursu), Sanjukta Chakravarthi (33. BHM kursu), tümü Otel İşletmeciliği Lisansından ve Melroy Sylvester Barboza (7. BACA kursu), Raghavi Bajaj (8. kurs) BACA) ve Ruul Bose (9. BACA kursu), tümü BA Mutfak Sanatları’ndan, artı üniversite birincileri, Tanchi Emson Lee (7. BACA kursu), Divya Sarah Varghese (8. BACA kursu) ve Sai Motupali Nair (9. BACA kursu).
Ödüller, İnsan Kaynakları ve Öğrenme ve Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sanjay Bose tarafından takdim edildi. ITC OtelleriAnil Chadha, ITC’nin Oteller işi Bölüm Başkanı, bir WGSHA mezunu ve MAHE Şansölye Yardımcısı Korgeneral Dr. MD Venkatesh.
Müdür Şef K Thirugnanasambantham, WGSHA’nın ülkedeki en iyi otel okullarından biri olduğunu ve dünya dergisinde 46. uluslararası sıralamayla tanındığını söyledi. Öğrenciler, birçok akademik ve müfredat dışı etkinlikte ödüller kazanarak defne kazandılar; Dünya Beceri Yarışması tutuldu Luzern 2022 ve Kore Bakanlığı tarafından düzenlenen Korean Culinary Challenge yarışmasında ikincilik ödülü.
Bu vesileyle WGSHA, otel endüstrisindeki başarılarından dolayı mezun Anil Chada’ya 2022 ITC Liderlik Ödülü’nü takdim etti.