8 Ocak’ta Sainik Okulu Giriş Sınavı için AISSEE 2023 Kabul Kartı ÇIKIŞ İşte Doğrudan Bağlantı

ManK

New member
AISSEE 2023 Giriş Kartı: Tüm Hindistan Sainik Okulu Giriş Sınavı, AISSEE 2023 Kabul Kartı, Ulusal Test Kurumu NTA tarafından 4 Ocak’ta yayınlandı. Sainik okul giriş sınavına girecek olan adaylar şimdi giriş kartlarını kontrol etmeli ve resmi web sitesinden indirmelidir – aissee.nta.nic.in.
Adayların resmi internet sitesinden giriş kartlarını indirebilmeleri için başvuru numaralarını ve doğum tarihlerini girmeleri gerekmektedir. Ulusal Test Kurumu (NTA) sınavı 8 Ocak 2023’te yapacak.
AISSEE 2o23 sınavı, ülke çapındaki 33 Sainik okulunda 6. sınıftan 9. sınıfa kadar yapılacaktır. 6. sınıf AISSEE 2023 sınavı 14:00 – 16:00 saatleri arasında ve 9. sınıf sınavı 14:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.
İşte AISSEE 2023 giriş biletini indirmek için doğrudan bağlantı
Adaylar, AISSEE sınavının kalem ve kağıt modunda yapıldığını ve soru kağıdının MSQ formatında olduğunu unutmamalıdır.
AISSEE Giriş Kartı 2023:Nasıl indirilir??
Adım 1. Resmi web sitesi-aissee.nta.nic.in’i ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfadaki AISSEE Kabul Kartı 2023 bağlantısına tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Kimlik bilgilerinizi girin – uygulama numarası ve şifre.
Adım 5. Giriş kartınızı indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.
Adayların AISSEE 2023 giriş belgelerini geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte sınav merkezine getirmeleri tavsiye edilir ve sınav sırasında ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacaktır.