710 Açık Pozisyon İçin PSSSB Patwari İşe Alım 2022 Bildirimi Yayınlandı, Detayları Görüntüle

ManK

New member
Pencap Alt Hizmetler Seçim Komitesi (PSSSB), Patwari’nin görevi için toplam 710 boş kontenjanın doldurulması için bir duyuru yayınladı. Bu boş pozisyonlar Pencap Gelir ve Rehabilitasyon Departmanı için doldurulmaktadır. Pozisyonla ilgilenen adaylar resmi web sitesindeki duyuruyu kontrol edebilirler – sssb.punjab.gov.in.
Kurul yakında uygun ve ilgili adaylardan çevrimiçi başvuruların başlama tarihini resmi portalında ilan edecek. Uygunluk kriterleri, yaş sınırı, başvuru ücreti ve daha fazlası ile ilgili ayrıntılı duyuru da kısa süre içinde adaylara iletilecektir.

PSSSB

PSSSB işe alımı

Adaylar, nasıl başvuracaklarını öğrenmek için aşağıdaki adım adım süreci kontrol edebilirler. PSSSB Patwari 2022 İşe Alım. Başvuru süreci başladığında bunun için doğrudan bir bağlantı da sağlanacaktır.
nasıl başvurulur PSSSB Patwari İşe Alımı 2022?
1. Adım: PSSSB resmi web sitesini ziyaret edin – sssb.punjab.gov.in
Adım 2: “Çevrimiçi Başvuru” bölümüne gidin ve bunun için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Yeniyseniz, ‘Yeni Kayıt’a tıklayın.
Adım 4: Kendinizi kaydedin ve istenen bilgileri doldurun.
Adım 5: Gerekli belgeleri yükleyin ve başvurunuzu gönderin.
Başvurmakla ilgilenenlerin, çevrimiçi başvuru formunu doldurmadan önce PSSSB Patwari Recruitment 2022 için uygunluk kriterlerini dikkatlice kontrol etmeleri önerilir. Daha fazla bilgi için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.