‘3 yılda ilk ODI tonu’: Rohit Sharma yayıncı olmayı hedefliyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

INDORE: Rohit Sharma, BCCI’nin resmi yayıncısından pek memnun değildi yıldız sporları karşı üçüncü ODI’de 85 top 101’ini gösteriyor Yeni Zelanda Salı günü Holkar Stadyumu’nda Hintli kaptanın üç yıl içinde bu formdaki ilk maçıydı.
29. ve 30. ODI yüzyılları arasındaki üç yıllık farkla ilgili bir soruya yanıt olarak – bu formattaki son tonu Ocak 2020’de Avustralya’ya karşı geldi, gözle görülür bir şekilde rahatsız olan Rohit, “Üç yıldaki ilk yüze gelince, ben üç yılda sadece 12 ODI oynadı, bu yüzden üç yıl çok gibi geliyor.

Gazeteci ona bunun eleştirel bir gözlem olmadığını söylediğinde, Rohit sert bir şekilde karşılık verdi: “Sizler neler olduğunu bilmelisiniz. Yayında gösterildiğini biliyorum, bazen siz (yayıncılar) doğru şeyleri de göstermelisiniz. Geçen yıl ODI kriket oynamadık, daha çok T20 kriketine odaklandık. Bu yüzden bazen insanların bazı şeyleri akıllarında tutması gerekir… yayıncılar doğru şeyleri göstermek zorundadır.

Başka bir muhabir, ‘Tetikçi’nin bir asırla müthiş bir ‘geri dönüş’ yaptığına dair söylentiler olduğu gerçeğiyle ilgili onu tekrar sorguladığında, Rohit tekrar ateş etti: ‘Nasıl bir geri dönüş? Anlamadım. Oh, biri sana söylemiş olmalı! Bakın, son üç yılda sekiz ay boyunca (2020’de) herkes evdeydi. Maçlar neredeydi? Geçen yıl sadece T20 kriket oynadık. Bugünlerde T20 kriketinde kimse Suryakumar Yadav’dan daha iyi vuruş yapamıyor. 2 yüz gol attı (T20I’lerde) ve başka birinin bir yüzyıl attığını sanmıyorum. Testlere gelince, Sri Lanka’ya karşı (geçen yıl) sadece 2 maç oynadım ve arada sakatlandım. Yani haber yapmadan önce tüm bunları görüyorsunuz.”

Sorulan veya yaralanan kalp pili Jasprit Bumrah Avustralya’ya karşı son iki Test için Hindistan takımına dönebilecek olan Rohit, ekibin onu geri dönüş için acele etmek istemediğini ve sırtındaki yaralanmayı atlatması için ona yeterli zaman vermek istediğini söyledi. “Umarım ondan sonraki 2 Testi (Avustralyalılara karşı) oynamasını beklemeyin. Ama yine de, onunla herhangi bir risk almak istemiyoruz. Sırt yaralanmalarının her zaman, her zaman kritik olduğunu biliyorsunuz. Ayrıca bundan sonra çok fazla kriket geliyor. Öyleyse göreceğiz. NCA’nın fizikçileri ve doktorlarıyla sürekli iletişim halindeyiz. Hindistan kaptanı, “Onlardan her zaman haber alıyoruz” dedi.