2. test: Rekor kıran Motion, Batı Hint Adaları’nı Zimbabwe’ye karşı seri zafere dönüştürdü | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

BULWAYO: Döndürücü Gudakesh Kıymık Batı Hint Adaları kriket için yeni bir ölçüt belirledi ve bir Test döndürücüsünün en iyi dönüşüyle zafere kendi tarafını attı ve Salı günkü ikinci Testte bir vuruş sırası ve dört tur atarak Zimbabwe karşısında seri başarı elde etti.
Motie maçı 13-99 kazanarak yetmiş yıldır devam eden bir skoru geride bıraktığı için, Batı Hint Adaları için bir spinner tarafından şimdiye kadarki en iyi Test maçı performansıydı.
Batı Hint Adaları galibiyeti aldı Kraliçe’nin Spor Kulübü geçen hafta ilk Testi çizdikten sonraki üç gün içinde, yine Bulawayo’da oynadı.
Kurayı kazanan ve sopayı seçen Zimbabwe ilk vuruşlarında 115 sayı elenirken sol kol döndürücü 7-37’lik rakamlarla geri döndü.
West Indies 292 ile yanıt verdi ve oyun Salı günü yağmur gecikmesi nedeniyle geç başladığında son iki kalesini kaybettikleri için gece skorlarına iki tur ekledi.
Zimbabwe, 173’lük ikinci vuruşlarında çaydan hemen sonra bowling oynarken, Batı Hint Adaları’nı bir kez daha vuruşa zorlamak için dört tur geride kaldı.
Sadece 72 puan alan kaptan Craig Ervine herhangi bir direniş gösterdi, ancak son seansın başında lbw tuzağına düştüğünde test fiilen sona erdi.
Motie, dizinin adamı seçildiğinde performansı hakkında “Bundan çok memnun kaldım” dedi.
“Yeterince sıkı çalıştım. Çok çalıştım ve ülkemde küçük kapılar benzer.” sadece üçüncü Testini oynayan Guyanalı 27 yaşındaki oyuncu ekledi.
Splinter’ın 13 wicket çekişi, bir West Indies spinner tarafından 11-152’lik bir önceki en iyi Test maçı dönüşünü iyileştirdi. Sonya Ramadhin 1950’de Lord’s’ta ilk kez kazandıklarında İngiltere’ye karşı.
Batı Hint Adaları şimdi git Güney Afrika iki Test serisi için artı sınırlı uluslararası yarışmalar için.